montwa pisze:,tylko zamiast expresu proponowałabym rzepy,super sprawa i bardzo prosta w zastosowaniu,niebędzie też kłopotu z jej przytwierdzeniem
Wodnik Szuwarek pisze:Polecam popytać się osób sprzedających na allegro niewiadówki bez papierów, czy pod stróżówkę czy by nie odsprzedali samych pokrowców i chyba by to było najlepsze rozwiązanie...
BIGL pisze:Wodnik Szuwarek pisze:Polecam popytać się osób sprzedających na allegro niewiadówki bez papierów, czy pod stróżówkę czy by nie odsprzedali samych pokrowców i chyba by to było najlepsze rozwiązanie...
NIe chcę mieć starych pokrowców (zapach,stan itp), zaczaje jeszcze tą sąsiadke rodziców i będę wiedział co robić. Jako że wczoraj odebrałem gwiazdke od lakiernika i już jestem mobilny to przywiozłem sobie od teściowej maszynę do szycia
. Jak się nie uda znależć krawcowej to sam się zabiorę do roboty - zawsze to frajda, a i może być ciekawie...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 35 gości