[Darek, a Ty masz jakieś nawiewy porobione, żeby się wnętrza łóżek grzały, czy tylko ogrzewanie wnętrza?[/quote]
fotki zamieszcze póżniej....
nie mam żadnych nawiewów, według mnie są nie potrzebne przy tej wielkości przyczepy. Jak masz ciepło to w całej przyczepie, jedyne nad czym się zastanawiam to albo porobie dodatkowe otwory w skrzyniach pod łóżkiem albo na zimną noc taką w grudniu, to otworze drzwi w skrzyniach, jeszcze to przetestuje.
ten gazowy grzejnik naprawde jest dobrze skonstruowany szybko się nagrzewa i świetnie oddaje to cieplo na zewnątrz.
zauważcie że moc max tego pieca jest prawie 3,5kW !!. Jeżeli chodzi o głośność pracy to praktycznie jest to nie zauważalne.
Na początku chwile huczy a później to już cisza, na pewno nie przeszkadza w śnie
Nie zależność od prądu to dla mnie duży plus. Dzięki temu biorę udział w zlotach w listopadzie może w grudniu itp.
Nie ważne ile słoneczek elektrycznych będzie podpiętych na kempingu, to ja zawsze będę miał ciepło.
I tak jak jesteś w podróży zmęczony możesz w każdej chwili zjechać na parking, iść do przyczepy i jak jest zimno włączasz trume i idziessz spać a to chyba jest dobry argument.
Wiecie co ja chyba za bardzo się rozpisuje na ten temat, jak wam to przeszkadza to dajcie znać
każdy zrobi jak będzie chciał ja jestem zadowolony z tego ogrzewania i może to z tego wynika.
Pozdrawiam zrobie fotki to pokarze, ale wygląda to tak samo jak u zundapp-a.
http://www.fanklub-niewiadowek.com/niew ... wanie.html
przyczepa N126N + kajak Neptun T100 1969r.
Dystans/liczba nocy w 2016r : 5040/26
Dystans/liczba nocy w 2017r : 1245/7