wkladac czy nie do przyczepy??????
wkladac czy nie do przyczepy??????
Witam. Siedze sobie i mysle czy warto jest nontowac w przyczepie kuchenke i zlew. Powody sa w sumie proste podczas gotowania bedzie wytwarzala sie para, a to nie za dobrze wplywa na tapicerke, zlew w sumie tez oddaje wilgoc, co wplywa na odklejanie sie tapicerki od scian i podloga tez gnije. Mile widziane wasze zdania na ten temat pozdrawiam siarek
Re: wkladac czy nie do przyczepy??????
Kuchenka i zlew są potrzebne, jak dla mnie tylko w czasie przejazdu. Na miejscu obozowania wszystkie czynności kulinarne wykonywane są w przedsionku.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
dokladnie kotek ja poprostu niechce wkladac orginalnego zestawu do przyczepy zamiast tego chce zrobic inne polki a w przedsionku bedzie mysie garkow
i gotowanie

- jarek /////+Nka
To są zupełnie zbędnie rzeczy. Czy nie mozna wrócić do namiotu? Wrócić tzn. często się czyta, że przyczepa miała z założenia być czymś bardziej komfortowym niz namiot, czyli posiadać kuchnię z lodówką, ogrzewanie łazienkę i takie tam drobiazgi a teraz ma zostać jedynie miejscem do spania. Ponadto jak zrboić i jeść kolację w piękny październikowy wieczór gdy w owym przedsionku jest +7st.C, obiad przy +12 też średnio tak widzę?
kotek pisze:Kuchenka i zlew są potrzebne, jak dla mnie tylko w czasie przejazdu. Na miejscu obozowania wszystkie czynności kulinarne wykonywane są w przedsionku.
dokłanie robie i mysle tak samo..., ale nawet podczas krótkich postojów wyjmować można kucheneczke na zewnatrz przyczepy ( właśnie robie zestawik na ten cel...-zobaczymy jak wyjdzie) , co do naczyć mozna zawsze myć w misce , ale ja mam zlew dla mojej córki Julki żeby można było ja spokojnie umyc do spania...itd.codzienna higiena osobista...
życie jak droga, kiedyś się kończy...
Ja robie grila albo lekie rzeczy nie wymagajace gotowania. Ewnetulanie czasem cos sie gotuje to w przyczepce. W zlewie myje rece, itp nie chce mi sie nigdzie lazic. osobiscie nie wyobrazam sobie mojej budki bez zlewu kuchenki tez bym nie wywalil
N-126N 88' + Citroen Berlingo 1.9d
- andrzejdisel
Witam
- kiedy ja robilem takie przemyslenia
- to glownym argumentem bylo ze slubu z przyczepka nie bralem
-wiec jak bede kiedys sprzedawal to ma byc kompletna
- kupujacy zdecyduje czy bedzie gotowal w przyczepie czy w przedsionku - a brak wyposazenia podstawowego obniza wartosc przyczepki
- ale zrobisz jak uwazasz
- ja mam 

Pozdrawiam andrzejdisel
Volvo V 40 1,9 DI (turbo) 95 KM + Niewiadów N 126 E
Volvo V 40 1,9 DI (turbo) 95 KM + Niewiadów N 126 E
witam dzieki za wypowiedzi mysle sobie po waszych opiniach ze macie z jednej strony racje i wloze pozdrawiam