wkladac czy nie do przyczepy??????

czyli wszystko to, co nie pasuje do powyższych ...
siarek

wkladac czy nie do przyczepy??????

Postautor: siarek » wtorek, 4 lis 2008, 20:20

Witam. Siedze sobie i mysle czy warto jest nontowac w przyczepie kuchenke i zlew. Powody sa w sumie proste podczas gotowania bedzie wytwarzala sie para, a to nie za dobrze wplywa na tapicerke, zlew w sumie tez oddaje wilgoc, co wplywa na odklejanie sie tapicerki od scian i podloga tez gnije. Mile widziane wasze zdania na ten temat pozdrawiam siarek

Awatar użytkownika
kotek
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Re: wkladac czy nie do przyczepy??????

Postautor: kotek » wtorek, 4 lis 2008, 20:25

Kuchenka i zlew są potrzebne, jak dla mnie tylko w czasie przejazdu. Na miejscu obozowania wszystkie czynności kulinarne wykonywane są w przedsionku.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN

siarek

Postautor: siarek » wtorek, 4 lis 2008, 20:37

dokladnie kotek ja poprostu niechce wkladac orginalnego zestawu do przyczepy zamiast tego chce zrobic inne polki a w przedsionku bedzie mysie garkow :D i gotowanie

Awatar użytkownika
jarek /////+Nka

Postautor: jarek /////+Nka » wtorek, 4 lis 2008, 20:49

To są zupełnie zbędnie rzeczy. Czy nie mozna wrócić do namiotu? Wrócić tzn. często się czyta, że przyczepa miała z założenia być czymś bardziej komfortowym niz namiot, czyli posiadać kuchnię z lodówką, ogrzewanie łazienkę i takie tam drobiazgi a teraz ma zostać jedynie miejscem do spania. Ponadto jak zrboić i jeść kolację w piękny październikowy wieczór gdy w owym przedsionku jest +7st.C, obiad przy +12 też średnio tak widzę?
Jarek+Eliza+Piotruś+Julcia
ObrazekObrazekZDJĘCIA NASZEGO DOMKU.

serek
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: serek » wtorek, 4 lis 2008, 21:00

kotek pisze:Kuchenka i zlew są potrzebne, jak dla mnie tylko w czasie przejazdu. Na miejscu obozowania wszystkie czynności kulinarne wykonywane są w przedsionku.

dokłanie robie i mysle tak samo..., ale nawet podczas krótkich postojów wyjmować można kucheneczke na zewnatrz przyczepy ( właśnie robie zestawik na ten cel...-zobaczymy jak wyjdzie) , co do naczyć mozna zawsze myć w misce , ale ja mam zlew dla mojej córki Julki żeby można było ja spokojnie umyc do spania...itd.codzienna higiena osobista...
życie jak droga, kiedyś się kończy...

Awatar użytkownika
gogi123
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: gogi123 » środa, 5 lis 2008, 12:04

Ja robie grila albo lekie rzeczy nie wymagajace gotowania. Ewnetulanie czasem cos sie gotuje to w przyczepce. W zlewie myje rece, itp nie chce mi sie nigdzie lazic. osobiscie nie wyobrazam sobie mojej budki bez zlewu kuchenki tez bym nie wywalil
N-126N 88' + Citroen Berlingo 1.9d

Awatar użytkownika
andrzejdisel

Postautor: andrzejdisel » środa, 5 lis 2008, 18:45

Witam :D - kiedy ja robilem takie przemyslenia :D - to glownym argumentem bylo ze slubu z przyczepka nie bralem :D -wiec jak bede kiedys sprzedawal to ma byc kompletna :D - kupujacy zdecyduje czy bedzie gotowal w przyczepie czy w przedsionku - a brak wyposazenia podstawowego obniza wartosc przyczepki :D - ale zrobisz jak uwazasz :D - ja mam :D
Pozdrawiam andrzejdisel

Volvo V 40 1,9 DI (turbo) 95 KM + Niewiadów N 126 E

siarek

Postautor: siarek » środa, 5 lis 2008, 20:31

witam dzieki za wypowiedzi mysle sobie po waszych opiniach ze macie z jednej strony racje i wloze pozdrawiam

Wróć do „Pozostałe”