vvarrior pisze: może Sylwestra w Ciechocinku![]()
Ktoś organizuje? Cholera, szkoda, że już się zdeklarowałem na inną stacjonarną imprezę.
vvarrior pisze: może Sylwestra w Ciechocinku![]()
vvarrior pisze: Z tego co wiem św. Mikołaj ma mi dać w tym roku gruby portfel i szczupłą sylwetkę i nie popi###lić jak w zeszłym roku na odwrót i na
przeprosiny dorzucić komplet klinów, uchwytów i worek kapsli.
vvarrior pisze:Na początek/koniec dnia informacja z Niewiadowa że jak by co NIE WYSTAWIAJĄ ODPISÓW HOMOLOGACJI dla przyczep starszych niż 1985r. Co prawda pytałem tylko o 132 ale ciekaw jestem teraz jestem czy to dotyczy też innych modeli. Cała nadzieja w WK że wpiszą dane albo po prostu jej nie przerejestrujemy a wtedy czarne blachy nasze a fotoradary z tyłu już nie nasze...
vvarrior pisze:Ale gdyby ktoś miał takowy odpis i może się podzielić to fajnie by było.
vvarrior pisze:CiiiiichoooLicho nie śpi i minister też czyta FKN. Ale jak już pisałem mądrego to aż miło posłuchać.
vvarrior pisze:Jak Rafalskie zdradzili nam w Ciechocinku sekretny sposób wyrabiania ciasta na chleb to działa aż miło więc trzeba wierzyć...
reflexes pisze:vvarrior pisze: może Sylwestra w Ciechocinku![]()
Ktoś organizuje? Cholera, szkoda, że już się zdeklarowałem na inną stacjonarną imprezę.
ruciak76 pisze:vvarrior pisze: Z tego co wiem św. Mikołaj ma mi dać w tym roku gruby portfel i szczupłą sylwetkę i nie popi###lić jak w zeszłym roku na odwrót i na
przeprosiny dorzucić komplet klinów, uchwytów i worek kapsli.
Janku, podpowiedz Mikołajowi że w chwili obecnej takie rzeczy jak kliny, rączki, nakładki zawiasów okiennych i inne duperelki w sklepie Niewiadów są tańsze jak u Dariusa. Na nowej stronie http://www.niewiadow.com.pl/pl/c/Czesci-i-akcesoria-do-przyczep/13 nie wszystko jest jeszcze widoczne, ale ceny można podejrzeć na starej http://czesci.niewiadow.pl/katalog/cat/czesci_zamienne/typ/13 i zamówić poprzez e-mail:bok@niewiadow.pl konsultując się za pośrednictwem tel.515 144 537.
Uwaga! e-mail najlepiej wysyłać z prywatnej skrzynki gdyż za pośrednictwem strony nie wszystkie podobno docierają.
Moje zamówienie w Niewiadowie, wyszło na poziomie 68% tego co bym zapłacił u Dariusa.
RAFALSKI pisze:vvarrior pisze:Na początek/koniec dnia informacja z Niewiadowa że jak by co NIE WYSTAWIAJĄ ODPISÓW HOMOLOGACJI dla przyczep starszych niż 1985r. Co prawda pytałem tylko o 132 ale ciekaw jestem teraz jestem czy to dotyczy też innych modeli. Cała nadzieja w WK że wpiszą dane albo po prostu jej nie przerejestrujemy a wtedy czarne blachy nasze a fotoradary z tyłu już nie nasze...
Ja też nie dostałem tego papieru dla N-127 z 1977 roku. Podobno dokumentacja już nie istnieje...
kaiman pisze:RAFALSKI pisze:vvarrior pisze:Na początek/koniec dnia informacja z Niewiadowa że jak by co NIE WYSTAWIAJĄ ODPISÓW HOMOLOGACJI dla przyczep starszych niż 1985r. Co prawda pytałem tylko o 132 ale ciekaw jestem teraz jestem czy to dotyczy też innych modeli. Cała nadzieja w WK że wpiszą dane albo po prostu jej nie przerejestrujemy a wtedy czarne blachy nasze a fotoradary z tyłu już nie nasze...
Ja też nie dostałem tego papieru dla N-127 z 1977 roku. Podobno dokumentacja już nie istnieje...
Odnośnie samego Niewiadowa to mi ciężko z nimi nawiązać kontakt. Wysłałem najpierw list, później e-mail z pytaniem o moją przyczepę i zero odzewu. Jak u was z kontaktem z fabryką?
stachu_gda pisze:Ja kiedyś wysyłałem pytanie o suszarkę spożywczą to nie odpowiedzieli.
Dziś wysłałem zapytanie do BOK-u z pytaniem o części, zobaczymy czy zechcą odpisać. Dam znać czy się udało.
kaiman pisze:RAFALSKI pisze:vvarrior pisze:Na początek/koniec dnia informacja z Niewiadowa że jak by co NIE WYSTAWIAJĄ ODPISÓW HOMOLOGACJI dla przyczep starszych niż 1985r. Co prawda pytałem tylko o 132 ale ciekaw jestem teraz jestem czy to dotyczy też innych modeli. Cała nadzieja w WK że wpiszą dane albo po prostu jej nie przerejestrujemy a wtedy czarne blachy nasze a fotoradary z tyłu już nie nasze...
Odnośnie samego Niewiadowa to mi ciężko z nimi nawiązać kontakt. Wysłałem najpierw list, później e-mail z pytaniem o moją przyczepę i zero odzewu. Jak u was z kontaktem z fabryką?
vvarrior pisze:demontaż najazdu na zwykły zaczep jeśli nie da się w 132 zreanimować. Trochę smutno ale cóż...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości