Benior pisze:to postaram się po Słowacji nocą nie jeździć
Ale w dzień światła i tak musisz mieć włączone w przyczepie

Benior pisze:to postaram się po Słowacji nocą nie jeździć
kaiman pisze:Benior pisze:to postaram się po Słowacji nocą nie jeździć
Ale w dzień światła i tak musisz mieć włączone w przyczepie
Benior pisze:Ale ja jeżdżę na dziennycha nawet gdyby to widoczność w dzień tablicy jest wyśmienita
kaiman pisze:Kierujący pojazdem (...) a co z kierującym pojazdem z przyczepą? Przecież przyczepa nie ma i nie może miec świateł do jazdy dziennej.
Benior pisze:kaiman pisze:Kierujący pojazdem (...) a co z kierującym pojazdem z przyczepą? Przecież przyczepa nie ma i nie może miec świateł do jazdy dziennej.
Ja tam nie wiem, znalazłem taki przepis i jego się będę trzymał
robert pisze:Ale, że co?
Chwalisz się czy żalisz?
A tak na poważnie, montując ramy i okna, wymieniłem wszystkie uszczelki na nowe.
Wszystkie gumy były pełnoletnie.
RAFALSKI pisze:Benior, wydaje mi się, że najlepsze jest pierwsze zdjęcie z tych wczorajszych i według mnie widać, że uszczelka założona jest odwrotnie. Myślę, że możesz zaryzykować demontaż okna zwłaszcza, że Tomtoy też miał ten problem.
Benior pisze:Kilka postów wyżej było o co chodzi.
Uszczelki są nowe i dziwnie powyginane więc pytanie co zrobić aby takie nie były. Zasugerowano, że być może są odwrotnie zamontowane i miałem cyknąć fotę z bliska i to zrobiłem. Czekam teraz na odpowiedź czy demontować oknai od nowa wstawiać.
We wszystkich oknach mam nowe uszczelkiale udało się na jednym przyoszczędzić
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości