Marku , może coś pomoożesz ?
Wyprzedaże
Re: Wyprzedaże
Mierzyłem miejsce gdzie mógłby być zamontowany . Wymiarami oraz mocą pasuje idealnie tylko nie mam możliwości kupna .
Za każdym zakrętem jest jakaś prosta .
Podjade jak będzie to ci kupie podeślij mi swój nr telefonu mój 502 625 141
Z góry dzięki za fatygę . To mój nr 602 45 75 16 .
-
Andrzej132
- Przyjaciel

marek pisze:Andrzej132 pisze:Kupiłem 3 lata temu podobny grzejniczek i od tego czasu zawsze go zabieram. Przydaje się na chłodniejsze noce.
Ja mam zamiar zamocować na stałe na szafie.
U mnie wisi na zdejmowanych uchwytach właśnie na szafie. Jest na tyle solidnie powieszony, ze w czasie jazdy nie spada. Trochę sklejka na szafie się nagrzewa i przydałoby się coś do izolacji. myślę o podklejeniu na szafie takiej maty zagrzejnikowej.
taki grzejniczek widziałem jeszcze w PRAKTIKERze ale...... było to w październiku
szymon79
N 132t + N250 + VW T4 multivan 2.5 LPG

N 132t + N250 + VW T4 multivan 2.5 LPG
Niestety , Markowi nie udało się już kupić dla mnie tego grzejnika . Za fatygę bardzo dziękuję . A może jeszcze ktoś spróbuje upolować dla mnie taki sam grzejniczek w innym Auchan'ie .
Jakby był to proszę o kontakt telefoniczny aby w razie czego nie zdublować zakupu . Mój nr tel. - 602 45 75 16 .
Jakby był to proszę o kontakt telefoniczny aby w razie czego nie zdublować zakupu . Mój nr tel. - 602 45 75 16 .
szymon79 pisze:taki grzejniczek widziałem jeszcze w PRAKTIKERze ale...... było to w październiku
Sa ale takie chyba http://allegro.pl/item581786385_scienny ... kazja.html i nawet w podobnej cenie
A tu Finger chyba taki jak mój http://allegro.pl/item589638231_ochrona ... szawa.html
Ja już też kupiłem konwektor identyczny jak zaprezentował Marek. Przetestowałem w domu. Działa super. Zamontuję go na szafie, tylko nie wiem czy na dolnych drzwiach czy z boku przy wejściu, tam, gdzie wieje z kratki wentylacyjnej. Muszę przymierzyć go w przyczepie, a ta jest jeszcze daleko.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Pozdrawiam,
Petek
Petek
Jak zaistnieje potrzeba, to dogrzewam listwami Logen, jak również na wyposażeniu jest termowentylator i promiennik gazowy.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
I kto wie . Może też bym gonił na darmo .
Posprawdzajcie w innych sklepach, ja dzisiaj w "metaliku" przypadkowo widziałem właśnie Einhell'a 400w za 33zł (chyba nawet taki sam jak z linku). Jeszcze nie byłem w Auchanie ale jak coś to dam znać.