BobBudowniczy pisze:A co myślicie o tych środkach na komary firmy bros? na takie wymienne płytki popularne są na 220 ale są też do dostania na 12v.
Jak to wypływa na nasze zdrowie i czy warto coś takiego sprawić do przyczepy.
Zaraz dorzucę linka
(Edit) link:
http://archiwum.allegro.pl/oferta/12v-o ... 65307.html
Ja od zawsze używam tego i działa.

Generalnie mam jakąś firankę na drzwiach, którą wieczorem opuszczam ale dziaciaki latają więc zawsze coś do przyczepy wleci. Jak się zbieramy do spania to włączam i idziemy się myć na przykład. Działa to bardzo szybko więc najczęściej jak wracamy z prysznica to w budzie już nic nie lata więc wyłączamy. Zdażyło się nam to zostawić na noc ale żona twierdzi, że jej śmierdzi więc najczęściej wyłaczamy. W oknach mam moskitiery więc jak przed snem wytłukę wszystkie latające potwory to nie mam potrzeby tego zostawiać na noc więc w oparach tego raczej długo nie przebywamy, tym bardziej, że w lecie to okna są otwarte najczęściej 24h.
P.S. Teraz faktycznie uświadomiłem sobie, że muszę znowu zainwestować w coś innego (na przykład podlinkowane urządzenie na 12V), bo jak w przyszłym tygodniu zamontuję nowego solara to miałem w planie już nie podłączać się pod 230V jeżeli nie będzie ono w cenie kempingu.