http://www.fanklub-niewiadowek.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=212&start=15
a to dla serka

te felgi mają ET 20 - może dlatego moje oplowskie z ET46 nie pasują

bogus bednarski pisze:ale po co poprawiać fabrykę?
Salaseilo pisze:Wlasnie zmienilem kola w mojej n126e z orginalnych maluchowskich nowszego typu na:
felgi od poloneza 13 cali, rozmiar: 5Jx13H2, parametry: rozstaw 4x98 / srednica otworu centrujacego 58,5 / ET 29
Jesli chodzi o obcieranie to przy prostym rancie mialem jakies 5mm od tej lapy metalowej ale na wszelki wypadek kupilem dystanse chyba od FSO 125p 5mm i jest idealnie biorac pod uwage ze opone mam 175/70 r13.
ruciak76 pisze:Ja u siebie w n132t mam 175/70/14" i to już jest wg mnie max. wymiar bez dystansów, opona od wewnętrznej strony nadkola ma około 3 cm luzu, a od wahacza jest 1 cm luzu. Rewelacyjnie się prowadzi na tych kółkach, niestety nie wiem jednak do końca czy to zasługa kół czy przyczepy, bo słyszałem że n132 ogólnie lepiej się prowadzi niż 126, bo 126 potrafią podskakiwać, ale to już użytkownicy ich wiedzą najlepiej.
ernest_k pisze: może ktoś z was ma takie do sprzedania?
serek pisze:Więc dziś stałem się właścicielem auminiowych felg 13 cali model z opisu " tip top 13 " ... zobacze jak się to będzie wszytsko kupy trzymało jak tylko do mnie dotrą.
ernest_k pisze:takie felgi to ja mam, chodzi mi o alufelgi od starego maluszkaznajomy miał takie alu ale poszły z przyczepą
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości