"Przyczepy Niewiadów to nie stan posiadania, to stan umysłu. Bo jak inaczej wytłumaczyć, że jak człowiek wjeżdża na pole kempingowe i widzi zachodnie przyczepy za kupę kasy, luksusowe i nie czuje, że czas na zmiany". Marek
Tak więc mam już flagi u siebie... i myślę ze jak wszystko dobrze pójdzie to paczki zostana wysłane ( dla tych co zapłacili...) w sobate, najpózniej we wtorek . Cena nie co poszła w dół więc coś zostanie pieniążków i chciałem zapytac co z nimi mam zrobić: czy każdemu zwrócić w paczce wraz z flagami tą różnice... czy może np. przelac to na fanklub , aby zasilić wspólne konto fanklubu...
z tego co przeliczyłem , to cena flagi wyszła na tzw .gotowe 10,50 zł szt . czyli o 4,50 zł taniej...
[quote="serek"]przelac to na fanklub , aby zasilić wspólne konto fanklubu... quote] Przelej, przelej, przelej. Fanklub to przeleje za dzień, tydzień, miesiąc...
Zabawne jak mało ważna jest Twoja praca, gdy prosisz o podwyżkę, a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości gdy prosisz o urlop... Pozdrawiam Krzysztof + Kasia + Dominik + Dawid + Daewoo Nubira + N126N (REMONT)
No piękna . Mam już chyba nawet maszcik dla niej- taki składany stelażyk z włókna od jakiegoś namiotu . Czy będziecie ją obszywać?- jeśli tak to napiszcie bo krawiec ze mnie żaden .
obszywac, nie nie będe tak jak juz wcześniej pisałem w pierwszym poście ...
Wczoraj jeszcze myślałem ,że będe miał babkę która by się mogła tym zająć, ale sama przyznała , ze ma tyle roboty ,że nie dała by rady na majówke obszyć i zrezygnowałem.