Hydepark
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
Re: Hydepark
Narciarze uważajcie jak narty przewozicie.
mr_dywan pisze:Ale nasi dzisiaj popłyneli...
Żenada, mam wrażenie, że nasi ten mecz Chorwatom sprzedali. Ja rozumiem, że Chorwacja to bardzo dobra reprezentacja ale nasie grali jak ja w 4-5 klasie podstawówki

Przy okazji.
Czy ktoś wie czy to już wiosna, bo zastanawiam się czy budę odwinąć z plandeki i szykować do nowego sezonu?
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
reflexes pisze:Czy ktoś wie czy to już wiosna, bo zastanawiam się czy budę odwinąć z plandeki i szykować do nowego sezonu?
W naszym klimacie niestety to luty jest TĄ zimą:(.... ale to nic nie szkodzi.

Odwijaj i wpadaj do nas bo musimy z Anią się podleczyć. 5 dni gorączki 39'C i nie do końca odpuszcza. Bez dobrego %%%% chyba nie wrócimy do formy;).
Inna sprawa że dzisiaj popołudnie było przemiłe jak na styczeń a tydzień temu był pierwszy dzień w którym słońce zachodziło po 16:00:).
...
Odwijaj i wpadaj do nas bo musimy z Anią się podleczyć. 5 dni gorączki 39'C i nie do końca odpuszcza. Bez dobrego %%%% chyba nie wrócimy do formy;).
Dwa razy nie mów, bo nosi mnie już cholernie ale niestety plany na weekend inne. W chałupie też większość chodzi smarcze, kicha i prycha więc jak mówię, że czas gdzieś pojechać to wymownie pukają się w czoło. U mnie wczoraj było jakieś 10 stopni w plusie więc jest nadzieja. Prognoza długoterminowa jest dość optymistyczna.
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
W perspektywie wyjazdu w Bieszczady, 10 stopni na plusie jest dla mnie mało optymistyczne.
Przydałby się chociaż delikatny mrozik.
Przydałby się chociaż delikatny mrozik.
Klajster Miasto i Kraj
Ja w drugiej połowie lutego jadę do Białki i też mam nadzieje, że małolaty trochę poużywają, bo u nas drugi dzień wiosny dzisiaj. Ciut zimniej niż wczoraj ale piękne słoneczko i już ani śladu zimy, nawet kałuże już wyschły.
reflexes z tapatalk
reflexes z tapatalk
Właśnie w radio mówili, że do wakacji pozostało tylko 143 dni 

I miesiąc diety psu w d..... 
Smacznego!!!

reflexes z tapatalk

Smacznego!!!

reflexes z tapatalk
mr_dywan pisze:Chyba znów będę tatusiem...
Teraz to już na pewno! Chłopaki wyciągajcie butle! Będzie nowy fanklubowicz!
Ps. Zatwierdzone przez NFZ.
Klajster Miasto i Kraj
Gratulacje! Kiedy pępkowe?
reflexes z tapatalk
reflexes z tapatalk
Gratulacje 

- kooba
- Administrator
- Kontaktowanie:
mr_dywan pisze:mr_dywan pisze:Chyba znów będę tatusiem...
Teraz to już na pewno! Chłopaki wyciągajcie butle! Będzie nowy fanklubowicz!
Ps. Zatwierdzone przez NFZ.
Gratulacje!!!
Witam w klubie ciężarnych tatusiów