"Przyczepy Niewiadów to nie stan posiadania, to stan umysłu. Bo jak inaczej wytłumaczyć, że jak człowiek wjeżdża na pole kempingowe i widzi zachodnie przyczepy za kupę kasy, luksusowe i nie czuje, że czas na zmiany". Marek
Piszcie o wszystkim nie związanym z Niewiadówkami i karawaningiem
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
No to po raz pierwszy i chyba ostatni w tym dziale my bo dla nas po takim utworze świat powinien się zakończyć. Miałem przyjemność jako "młody" brać udział w realizacji ich koncertu i Król pozostał jeden.
Wings of the night...m za Tych co na łączce sobie polatali.
Patrząc na ten filmik przychodzi taka myśl, że tych wszystkich ludzi którzy prowadzili tę wojnę, nie ważne czy mieli rację, czy cierpieli, czy zabijali i niezależnie po której byli stronie i tak już dawno nie ma wśród żywych...
Niewiadówkodystansonoce 2016: 75 / 6892 km 2017: 85 / 6820 km 2018: 81 / 4651 km 2019: 67 / 4888 km 2020: 74 / 3670 km 2021: 75 / 3953 km 2022: 64 / 2978 km 2023: 54 / 6976 km 2024: 57 / 6121 km 2025: 12 / 1022 km
Jest rysowany w twojej twarzy wiersz, co porywa mnie tu dziś się staje między nami wspólnym jutrzejszym dniem słońce gładzi na twej twarzy horyzontu kres teraz chcę, nim jeszcze zajdzie, znaleźć wiersz.
Co pisać się zaczął między nami z ust otwartych strumień słów jeszcze na papier nie przelany, a już na pamięć znany pisać się zaczął między nami, układany pół na pół z naszych snów zawsze go przy mnie znajdziesz tu.
Jest w nim nadzieja, że w otchłani smutku nie znajdę się że co najlepsze będzie dalej, zawsze przed nami jest słońce gładzić na twej twarzy będzie każdy dzień teraz wiem, gdy rano wstanie, znajdzie wiersz.
Co pisać się zaczął między nami z ust otwartych strumień słów jeszcze na papier nie przelany, a już na pamięć znany pisać się zaczął między nami, układany pół na pół z naszych snów zawsze go przy mnie znajdziesz tu.
Pisany na pół- pół mnie, ciebie pół choć staje się dziś, to znasz go już odtąd mój, zawsze mój, będzie lustrem naszych snów co pisać się zaczął między nami z ust otwartych strumień słów.
Jeszcze na papier nie przelany, a już na pamięć znany pisać się zaczął między nami, układany pół na pół z naszych snów zawsze go przy mnie znajdziesz tu.
Robert Brak pasji jest pewnym rodzajem kalectwa 502 43 46 44 Wątek remontowy
Coś z naszego rynku. Dzisiaj grali u mnie. Super zakręceni ludzie i w trójkę na scenie ogarniają wszystko. Syntezatory syntezatorami ale całość budowana żywymi instrumentami gitary, perkusja robi naprawdę przyjemny klimat. Fajne jest to że wokalista kończy partie gitary, chwyta za klawisze... to samo robi perkusista... i to składa się w ciekawy aranż.
Do tego potrafią swoje aranżacje zagrać wszędzie i grali wszędzie. Koncerty w otwartych przestrzeniach publicznych to jedno ale z tego co wiem grali też po prostu w sklepie spożywczym. Dzisiaj grali u mnie jak wspominałem i widać pasje w tym co robią. Dlatego pozwalam sobie polecić - Zielone Ludki.