Nasze Holowniki
Re: Nasze Holowniki
mr_dywan pisze:CornBlumenBlau pisze:Moja pszczółeczka Golfik 4 właśnie odjechał z nowym właścicielem w siną dal.
Łezka się w oku zakręciła...
A Golfik mojej żonki (nasz holownik) właśnie przechodzi kurację odmładzającą! Majster dostał go na warsztat i ma zrobić wszystko co tylko wynajdzie!
wszystko ??? całe szczęście że to starszy model bo inaczej wiesz szajs-cylinder do wymiany .

Należę do grona ludzi którzy wola rano budzić się z zakwasami niż z kacem .
- rogaldo1986
Kolejny argument przemawiający za tym, że stare jest lepsze (jakościowo). Ja np mam audiczkę c4 2,8 v6 AAH i nawet mi przez myśl nie przeszło, żeby zmieniać na jakieś nowsze wynalazki.
To fakt ja mam Hondę CRV z 1998 roku chodzi jak zegarek szwajcar . A Dywana fura nawet ciagała ostatnio na Warcie bale drewniane na ognisko i nic jej nie mogło zatrzymać . Stare poczciwe sprzęta .
- rogaldo1986
Dokładnie tak.
P.S. A jakiego sprzęta użytkuje Dywan?
P.S. A jakiego sprzęta użytkuje Dywan?
Jest to najbardziej znana marka ostatnich tygodni tyle że Dywana został wyprodukowany w celu przemieszczania się ludu a nie jego zatruwania . Ma służyć swojemu panu bezawaryjnie długo długo . A naprawy można dokonać u Kowalskiego w garażu za 1/10 ceny serwisu . I nawet części zrobione są nie z sera tylko prawdziwego żelastwa . Takie to autko jest .
- rogaldo1986
Hmmm...Czyżby w124? Albo jeszcze lepiej 100 c4? 

Tak też niemiec . Lecz...... ja stawiam na made in Japan . Honda szybsza ni wygląda ...
- rogaldo1986
He he.. Bez przyczepy ta honda już nie byłaby taka szybka 

Mój holownik do n132 to Chrysler Grand Voyager. Silnik 2,5 CRD. Rocznik 2001.
grzesiek0 pisze:Mój holownik do n132 to Chrysler Grand Voyager. Silnik 2,5 CRD. Rocznik 2001.
Fajny zestaw

- rogaldo1986
Faktycznie niezłe widoki. Aż kusi, żeby się tam wybrać, lecz na początek zabawy z karawaningiem objadę Polskę 

rogaldo1986 pisze:Faktycznie niezłe widoki. Aż kusi, żeby się tam wybrać, lecz na początek zabawy z karawaningiem objadę Polskę
Trzeba zapinać przyczepę i w drogę.
To był nasz drugi wyjaz z przyczepą. Ponad 3000 km. Pierwszy był 100 km od domu na jedną noc.
Jak ktoś nie był i nie widział to na żywo jest dużo ładniej.
Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka
Wróć do „Samochody Niewiadówek”