Na forum jestem od jakiegoś czasu i chyba zaczynam trochę od "d...y strony" - bo zacząłem od 17 ZLOTU, a teraz się dopiero przedstawiam...

Ale lepiej późno jak wcale. Co prawda Niewiadówki nie posiadam (jeżdżę od roku z Hobby 400 '78), ale wspomnienia z wyjazdów kempingowych z lat młodości - wiążą się z Niewiadówkami - to zapewne sprawia, że dobrze czuję się i w pobliżu Niewiadówki szwagra (woj205), jak i Niewiadówek innych użytkowników forum (co sprawdziłem 26-28.06.2015r. w Sielpi Wielkiej).

OK, pierdu, pierdu, a tu jest wątek powitalny i należałoby coś napisać o sobie/o swojej załodze. Załoga Alex składa się z:
1. mojej skromnej osoby (nieskromnie umieszczonej pod pozycją pierwszą), tzn. mężczyzny rocznika 1975, niezbyt przystojnego, żonatego, dzieciatego, w Wojsku Polskim zatrudnionego, imię Jacek noszącego;
2. żony mojej Agnieszki w 1977 roku urodzonej, mężatej i dzieciatej;
3. syna pierworodnego, w 2001 roku urodzonego, nauk w szkole gimnazjalnej pobierającego, imię Kacper noszącego;
4. syna drugorodnego, w 2008 roku narodzonego, przedszkole kończącego, imię Nikodem noszącego.
Raz jeszcze witam wszystkich serdecznie!