http://niewiadow.pl/katalog/cat/czesci_zamienne/typ/9
L
... tylko w tej cenie można kupić cała przyczepkę ...
Mr.Makarena pisze:Ja kupowalem nowy za 200 PLN . stary popekany oddalem w rozliczeniu
lewar pisze:Nie chcę się wtrącać ale dzwoniłeś Michał czy można kupić?
Ile mają na stanie?
i za tą cenę niech sobie wsadzą
A jakby kosztował 600 zł? to chyba przyczepy się już za to nie kupi.
globens pisze:to ze jest na stronie to nie znaczy ze mozna kupic, za tą cene oczywiscie ze bym nie kupił, jeszcze trzeba dodać nakładke na dyszel na dzwignie hamulca ktora pewnie z 300 pln kosztuje, ale jak załatwie rabat to moze sie skusze .
Karolus pisze:Mr.Makarena pisze:Ja kupowalem nowy za 200 PLN . stary popekany oddalem w rozliczeniu
A gdzie takie promocje?
pozdrawiam
Mr.Makarena pisze:Karolus pisze:Mr.Makarena pisze:Ja kupowalem nowy za 200 PLN . stary popekany oddalem w rozliczeniu
A gdzie takie promocje?
pozdrawiam
Nie pamietam konkretow bo bylo to rok temu ,,, ale bylo to od goscia z Niewiadowa ktory zaklada tapicerki , musisz poszperac na Allegro ( nie byl to Darius )
Paczek pisze:Mr.Makarena pisze:Karolus pisze:Mr.Makarena pisze:Ja kupowalem nowy za 200 PLN . stary popekany oddalem w rozliczeniu
A gdzie takie promocje?
pozdrawiam
Nie pamietam konkretow bo bylo to rok temu ,,, ale bylo to od goscia z Niewiadowa ktory zaklada tapicerki , musisz poszperac na Allegro ( nie byl to Darius )
Znam sprawę - już nie aktualne i raczej nie ma szansy aby kiedykolwiek znów było aktualne
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość