Wielkopolska /Poznań 04.06-07.06.2015
Re: Wielkopolska /Poznań 04.06-07.06.2015
A co to za niespodzianka, która nas ominęła z racji wcześniejszego wyjazdu?
reflexes z tapatalk
reflexes z tapatalk
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
Niespodzianką było spotkanie i krutka rozmowa z Prymasem abp Wojciechem Polakiem w Katedrze w Gnieźnie ...trzeba przyznać, że organizatorzy zlociku potrafili zaskoczyć 

To napisałem ja, dworek 

A to może i lepiej, że wyjechaliśmy, bo takie spotkania nie leżą w zakresie moich zainteresowań.
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
Wielkopolski spot zakończony!
Pogoda wygoniła nas kilka godzin przed planowanym wyjazdem. Sławek i ja już w domach. Czekamy na sygnał od Jarka, że szczęśliwie dotarł do siebie. Wszystkim bardzo dziękuję za udział. Mam nadzieję, że spełniliśmy Wasze oczekiwania. Wkrótce relacja foto!
Pogoda wygoniła nas kilka godzin przed planowanym wyjazdem. Sławek i ja już w domach. Czekamy na sygnał od Jarka, że szczęśliwie dotarł do siebie. Wszystkim bardzo dziękuję za udział. Mam nadzieję, że spełniliśmy Wasze oczekiwania. Wkrótce relacja foto!
Klajster Miasto i Kraj
Cieszymy, że udał się wyjazd. Pogoda wygoniła wcześniej
u nas cały dzionek słonko, aż do teraz. Czekamy na foto relację
Pozdrawiamy

To nie prawda, że tylko żółwie i ślimaki wędrują ze swoimi domkami po świecie.
Rzucam wszystko i jadę w Bieszczady
N126n, Golf Plus 1,9 TDI Touran 1,9TDI
2016 - 75 / 6892 km
2017 - 85 / 6820 km
2018 - 81 / 4651 km
2019 - 65 / 4476 km
2020 - 71 / 3230 km
Rzucam wszystko i jadę w Bieszczady

N126n, Golf Plus 1,9 TDI Touran 1,9TDI
2016 - 75 / 6892 km
2017 - 85 / 6820 km
2018 - 81 / 4651 km
2019 - 65 / 4476 km
2020 - 71 / 3230 km
dworek pisze:Niespodzianką było spotkanie i krutka rozmowa z Prymasem abp Wojciechem Polakiem w Katedrze w Gnieźnie ...trzeba przyznać, że organizatorzy zlociku potrafili zaskoczyć
ach tam zaraz niespodzianka po prostu z dywanem znamy Wojtka jakiś czas już .
Należę do grona ludzi którzy wola rano budzić się z zakwasami niż z kacem .
Focie
mr_dywan pisze:Wielkopolski spot zakończony!
A to ciekawe, bo u nas dzisiaj nadal upał. Co do oczekiwań to możecie być pewnie, że wszystko wyszło jak trzeba. Szkoda, że musieliśmy tak szybko wracać ale wczorajsza zabawa u znajomych trochę mi ten ból zrekompensowała.
A poniżej kilka fotek od nas
- jarekp1910
- Fanklubowicz
My również dotarliśmy szczęśliwie do domu, trochę pobłądziliśmy koło poznania i czas podróży wyniósł 7h oczywiście z przerwami.
Dziękujemy organizatorom za wspaniały zlot.Było mega. Miałeś racje Seba , że długo nie zapomnę pierwszego zlotu.
Pozdrowienia dla Organizatorów i uczestników zlotu
Dziękujemy organizatorom za wspaniały zlot.Było mega. Miałeś racje Seba , że długo nie zapomnę pierwszego zlotu.

Pozdrowienia dla Organizatorów i uczestników zlotu

Volkswagen Transporter T3 + Niewiadów N126E + Łódka Stynka również wyprodukowana w Niewiadowie
Czyli ostatnia ekipa w domu . Jarka zestaw był wisienką na torcie wliczając stynkę oczywiście .Do zobaczenia .
Czyli zlot się udał. Dodatkowo Lech został mistrzem. Załapaliście się na świętowanie?
"dzyń, dzyń, dzyń"
Zlot się udał. A jakże...
W zasadzie to niezły przepych był ... pogoda, piękne miejsca, wspaniali ludzie, góralska nalewka, kwidzyńska cytrynówka, placek Moniki, Stynka Jarka i Eweliny i atmosfera, której nie zapomnimy ...
...liczyłem na większą frekwencję ale kameralność SPOTu również miała swoje zalety. Poznawanie ludzi jest jedną z najwspanialszych rzeczy, jakie spotykają nas w życiu...
Dziękując Sławkowi, Monice, Adamowi, Sebastianowi, Ani, Zuzi, Tomkowi, Ani, Basi, Szymkowi, Jakowi, Ewelinie, Tysonowi
liczę, że nasze spotkanie i wspólnie spędzony czas na długo zapadną w naszej pamięci.
...przypadkiem otarliśmy się o inne, niecodzienne świętowanie...
....Lech wciąż mistrzem ... Stico... a co mam Ci napisać jak u nas wciąż wszystko kasują ...
W zasadzie to niezły przepych był ... pogoda, piękne miejsca, wspaniali ludzie, góralska nalewka, kwidzyńska cytrynówka, placek Moniki, Stynka Jarka i Eweliny i atmosfera, której nie zapomnimy ...
...liczyłem na większą frekwencję ale kameralność SPOTu również miała swoje zalety. Poznawanie ludzi jest jedną z najwspanialszych rzeczy, jakie spotykają nas w życiu...
Dziękując Sławkowi, Monice, Adamowi, Sebastianowi, Ani, Zuzi, Tomkowi, Ani, Basi, Szymkowi, Jakowi, Ewelinie, Tysonowi

...przypadkiem otarliśmy się o inne, niecodzienne świętowanie...
....Lech wciąż mistrzem ... Stico... a co mam Ci napisać jak u nas wciąż wszystko kasują ...

To napisałem ja, dworek 

Dworku wszystko ok. Kiedyś pogadamy przy jednym ognisku. Cieszę się, że zaliczyliście super zlocik. Do zobaczenia gdzieś na szlaku. Hey.
"dzyń, dzyń, dzyń"
stico80 pisze:Czyli zlot się udał. Dodatkowo Lech został mistrzem. Załapaliście się na świętowanie?
Ja świętowałem!
Ale nocy w areszcie nie spędziłem

Klajster Miasto i Kraj
Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”