Muzyka łagodzi obyczaje
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
Re: Muzyka łagodzi obyczaje
Była już wypowiedź na temat Spotify, a ktoś z Was korzystał już może z nowego serwisu Tidal?
Z muzycznych nowości na wysokim poziomie polecam utwór "See You Again" z najnowszej części "Fast&Furious"
Z muzycznych nowości na wysokim poziomie polecam utwór "See You Again" z najnowszej części "Fast&Furious"

a ktoś z Was korzystał już może z nowego serwisu Tidal?
Jeszcze nie i z tego co poczytałem to jeszcze chwilę poczekam aż się rozwiną. Na razie to niszowy serwis jakich pełno w sieci.
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
...to może dedykacja dla wszystkich, którzy uważają że ich 4 kółka mają duszę
jedna z moich ulubionych kapel
...i tłumaczenie, nie do końca trafne ale tekst jest tu ważny
Kocham Swój Samochód
Maszyna marzeń, czyściutka
Tłoki pompują, kołpaki błyszczą
Kiedy trzymam twoją kierownicę
Słyszę tylko przekładnię skrzyni biegów
Kiedy dotykam osmolonego tłumika
To jakbym został porażony
Kocham swój samochód
Chwyć się pałąka zabezpieczającego
Poczujesz dreszcz, gdy zapiszczą opony
Powiedziałem mojej dziewczynie, że muszę o niej zapomnieć
Lepiej gdyby kupiła mi gaźnik
Zwiała mówiąc, że to już koniec
Samochody cię nie zawodzą, są po prostu czterokołowymi przyjaciółmi
Kiedy tak mknę bez opamiętania
To nie muszę przynajmniej słuchać tych męczących rozmów o jezzie
Kocham swój samochód, czuję za niego
Kocham swój samochód, naciągam rękawiczki
W samochodzie - mojej miłości !
jedna z moich ulubionych kapel

...i tłumaczenie, nie do końca trafne ale tekst jest tu ważny

Kocham Swój Samochód
Maszyna marzeń, czyściutka
Tłoki pompują, kołpaki błyszczą
Kiedy dotykam osmolonego tłumika
To jakbym został porażony
Kocham swój samochód
Chwyć się pałąka zabezpieczającego
Poczujesz dreszcz, gdy zapiszczą opony
Powiedziałem mojej dziewczynie, że muszę o niej zapomnieć
Lepiej gdyby kupiła mi gaźnik
Zwiała mówiąc, że to już koniec
Samochody cię nie zawodzą, są po prostu czterokołowymi przyjaciółmi
Kiedy tak mknę bez opamiętania
To nie muszę przynajmniej słuchać tych męczących rozmów o jezzie
Kocham swój samochód, czuję za niego
Kocham swój samochód, naciągam rękawiczki
W samochodzie - mojej miłości !
"Co to jest droga to najlepiej dowiedzieć się nogami. A już obowiązkowo bosymi. Dobrze przy tym aby piach nie był ot taki sobie..."
n132d
n132d
Ta płyta Hey kojarzy mi się z pierwszymi dniami po narodzinach mojej córci, żonka ciągle jej słuchała
...a jutro idziemy na Hey "bez prundu"
...a jutro idziemy na Hey "bez prundu"

"Co to jest droga to najlepiej dowiedzieć się nogami. A już obowiązkowo bosymi. Dobrze przy tym aby piach nie był ot taki sobie..."
n132d
n132d
a to piosenka co łazi za mną ...... od czasu jak nasza władza zaczęła pobrzękiwać szabelką
Dobre, dobre.
...a ja dzisiaj przerabiałem szafę pod Carvera i słuchałem listy na 3ce i Lao Che Wojenka nadal na pierwszym - też bym kłamał córeńko
...a ja dzisiaj przerabiałem szafę pod Carvera i słuchałem listy na 3ce i Lao Che Wojenka nadal na pierwszym - też bym kłamał córeńko
n132d
n132d