Pomysły na prezenty gwiazdkowe i nie tylko

Piszcie o wszystkim nie związanym z Niewiadówkami i karawaningiem
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark

Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.

Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).

Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
chris_666

Re: Pomysły na prezenty gwiazdkowe i nie tylko

Postautor: chris_666 » poniedziałek, 8 gru 2014, 19:57

CornBlumenBlau pisze:Chris, stajesz się tak upierdliwy, że aż zaczynam Cię lubieć :D
Mimo wszystko Wesołych Świąt!

wesołych również , nawet dziś myślałem o tobie jak przejeżdzałem przez sieradz :lol:

Konto usuniete

Postautor: Konto usuniete » poniedziałek, 8 gru 2014, 20:00

Post usuniety

Awatar użytkownika
reflexes
Przyjaciel
Przyjaciel

Postautor: reflexes » poniedziałek, 8 gru 2014, 20:35

rodzina to żona i dzieciaki - z nimi zawsze chętnie

Ja dorzucam do tego jeszcze tylko rodziców i siostrę z rodziną. Reszta jest mi prawie kompletnie obojętna.
dlatego od wielu lat wyjeżdżam gdzieś żeby spokojnie odpocząć

Taką tradycję mamy na święta wielkanocne, bo pogoda już fajniejsza. Od kilku lat wyjeżdżamy gdzieś do lasu albo nad jezioro. W tym roku znalazłem super miejscówkę i na przyszły rok też mam zamiar ją zaklepać. Oczywiście jak się uda to w zestawie jak wyżej :lol: .
znaczy obce larwy będą darły ryja i demolowały lokal a znajomi żarli i bredzili o kłopotach i planach :o

Też wolę jak wpadają sami kumple, bez żon i szkodników :twisted: za to z kilkoma/nastoma sztukami złocistego napitku. :thumbup:
i nie daj boże namawiali do napicia się jakichś procentów

Ty nie mów, że tego też nie lubisz? Przecież życie na trzeźwo jest nie do przeżycia :lol: . Właśnie odkryliśmy przyczynę Twojego ciągłego marudzenia :lol: Weź się napij, od razu Ci się poprawi. Na zdrowie.

chris_666

Postautor: chris_666 » poniedziałek, 8 gru 2014, 20:45

reflexes pisze: Ty nie mów, że tego też nie lubisz? Przecież życie na trzeźwo jest nie do przeżycia :lol: . Właśnie odkryliśmy przyczynę Twojego ciągłego marudzenia :lol: Weź się napij, od razu Ci się poprawi. Na zdrowie.

na trzeźwo to ja za kierownice nie wsiadam , po całym dniu mam juz dosyc :lol: wolne dni odreagowuję :lol: :lol:

Ja dorzucam do tego jeszcze tylko rodziców i siostrę z rodziną. Reszta jest mi prawie kompletnie obojętna.

rodziców to wystarczy mi przez telefon usłyszeć raz na miesiąc , teściów również :D

Awatar użytkownika
Slawol74
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: Slawol74 » poniedziałek, 8 gru 2014, 21:15

globens pisze:
chris_666 pisze:Prezenty są bez sensu, podobnie jak święta, mam po dziurki tej całej tandety i bredzenia o świątecznej atmosferze, do tego jakieś życzenia :thumbdown:

przeczytałem tekst i wiedzialem odrazu kto go napisal;p

hehehe no też to u siebie zauważyłem często wiem kogo to post . :lol:
Należę do grona ludzi którzy wola rano budzić się z zakwasami niż z kacem .

Awatar użytkownika
DIZZY
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: DIZZY » wtorek, 9 gru 2014, 12:58

Slawol74 pisze:
globens pisze:
chris_666 pisze:Prezenty są bez sensu, podobnie jak święta, mam po dziurki tej całej tandety i bredzenia o świątecznej atmosferze, do tego jakieś życzenia :thumbdown:

przeczytałem tekst i wiedzialem odrazu kto go napisal;p

Ebenezer Scrooge
Obrazek

N126 z 1988 r. "Budka Torci"
N126 z 1980 r.
N250 z 1990 r.

Kliknij proszę http://www.zbiorkanaburka.pl

Awatar użytkownika
reflexes
Przyjaciel
Przyjaciel

Postautor: reflexes » wtorek, 9 gru 2014, 13:13

Ebenezer Scrooge

:lol:
Wiki pisze:Ebenezer Scrooge – postać fikcyjna, główny bohater opowiadania Karola Dickensa Opowieść wigilijna wydanego w 1843 roku. Scrooge jest zamkniętym w sobie skąpcem, nielubiącym ludzi i nielubiącym świąt Bożego Narodzenia. Podczas nocy wigilinej przechodzi przemianę podczas czterech kolejnych wizyt duchów: ducha Jakuba Marleya, ducha minionych świąt Bożego Narodzenia, ducha obecnych świąt oraz ducha świąt przyszłych.

Ebenezer Scrooge jest zgorzkniałym mężczyzną w podeszłym wieku, właścicielem firmy "Scrooge & Marley" w Londynie. Jego niedawny wspólnik, Jakub Marley, zmarł w wigilię Bożego Narodzenia 7 lat wcześniej. Scrooge jest chłodny, nieprzystępny i dba jedynie o swoje dochody, spędzając czas nad księgami rachunkowymi. Irytują go życzenia świąteczne, odrzuca zaproszenie do spędzenia świąt z rodziną swojego siostrzeńca. Wraca do swojego ciemnego i ponurego domu, aby samotnie spędzić wieczór. Tam odwiedza go pokutujący duch Jakuba Marleya skłaniający go do przemyślenia swojego życia oraz zapowiadający trzy kolejne wizyty duchów. Wspomnienia przywoływane przez te duchy, projekcja zdarzeń przyszłych oraz miejsca, do których duchy przenoszą się wraz ze Scrooge'em, wpływają na zmianę jego nastawienia do ludzi i postrzegania Świąt. Szczególnie wstrząsająca dla Scrooge'a jest śmierć małego Tima (syna Boba Cratchita) oraz widok własnego grobu.

:roll:
Chyba aż tak źle z naszym chrisem nie jest. Myślę, że to spoko gość, tylko w kilku kwestiach ma niepopularne poglądy.

Awatar użytkownika
Slawol74
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: Slawol74 » wtorek, 9 gru 2014, 18:14

Fajny film . Polecam dla dzieciaków .

chris_666

Postautor: chris_666 » wtorek, 9 gru 2014, 18:36

DIZZY pisze:Ebenezer Scrooge

bez przesady , sporo mnie różni do tego jegomościa :lol:

Awatar użytkownika
Slawol74
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: Slawol74 » wtorek, 9 gru 2014, 19:46

No chyba pierwszy raz przyznaje Tobie rację !!!!!
On jest od Ciebie o wiele starszy hehehehehehehehehe :lol: :)

Awatar użytkownika
tomtoy
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: tomtoy » środa, 10 gru 2014, 09:34

chris tak trzymaj,przynajmiej zawsze jest z Tobą wesoło na tym forum,zawsze mam banana na fejsie jak czytam te posty i odpowiedzi forumowiczów,pozdrowionka i WESOŁYCH ŚWIĄT :twisted:

Awatar użytkownika
pawko

Postautor: pawko » środa, 10 gru 2014, 12:39

tomtoy pisze:chris tak trzymaj,

No, tak trzymaj :mrgreen:
Nie długi mam staż na FKN, ale też zauważyłem że chris wprowadza swoją osobą troszkę zdrowego luzu, bo nadmiar "miziania się" czasami powoduje mdłości :twisted: :lol:
"Co to jest droga to najlepiej dowiedzieć się nogami. A już obowiązkowo bosymi. Dobrze przy tym aby piach nie był ot taki sobie..."

n132d

Konto usuniete

Postautor: Konto usuniete » czwartek, 11 gru 2014, 00:03

Post usuniety

Awatar użytkownika
mannt
Fanklubowicz
Fanklubowicz
Kontaktowanie:

Re: Odp: Pomysły na prezenty gwiazdkowe i nie tylko

Postautor: mannt » czwartek, 11 gru 2014, 07:40

Heniek pisze:A ja sobie sam robię prezent gwiazdkowy .Podrasuje się , podpicuje , jakaś grafika .
No i będzie git :lol:
http://www.xn--niewiadw-13a.net.pl

Fajnie, " prawie jak Żywiec "

Awatar użytkownika
Nacia
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Re: Odp: Pomysły na prezenty gwiazdkowe i nie tylko

Postautor: Nacia » czwartek, 11 gru 2014, 11:49

mannt pisze:Fajnie, " prawie jak Żywiec "

"Prawie robi wielką różnicę" :lol:
To nie prawda, że tylko żółwie i ślimaki wędrują ze swoimi domkami po świecie.
Rzucam wszystko i jadę w Bieszczady :)
N126n, Golf Plus 1,9 TDI Touran 1,9TDI
2016 - 75 / 6892 km
2017 - 85 / 6820 km
2018 - 81 / 4651 km
2019 - 65 / 4476 km
2020 - 71 / 3230 km

Wróć do „Na każdy temat”