Czytałem większość twoich wcześniejszych postów i bardzo się cieszę ,że wróciłeś. Mam u sąsiada na sprzedaż angielkę piękną piekarniczki trumy wodotryski itd, itp ale moja N126D najpiękniejsza,najładniejsza i pachnie PRL-em i like dis shit

Prezes pisze:i to mi się podoba, optymizm i pozytywne myślenie, pozdro
marek pisze:Serek jest jednym z 3 założycieli fanklubu-niewiadówek , więc to ma w genach.
zundapp600 pisze:KONZIO pisze:Nowy jest na forum, to niech chociaz troche poudaje, ze zestresowany jest i niech popyta
Noo , ile kleju , wykładziny i jaką farbę do malowania
Serek wiesz to Cię czeka . I całą zimę będzie trwała Oda do remontu .
stico80 pisze:"Serek był jednym z trzech założycieli" i w pewnym czasie zniknął z życia tego forum. Sytuacja zaczyna być bardziej klarowna.
Ale kij z tym gawno mnie to obchodzi.
Za to obchodzi mnie co innego.
Serek ale co było nie tak z angielką? Albo co się zmieniło?
Jaki jest skład Twojej rodziny? Dzieci Ci przecież nie stały się dorosłe. Więc dalej będą jeździć z Wami.
nacia pisze:[Kleju 6l, wykładziny 24m2, a malowanie sobie odpuść, bo z czasem będzie się łuszczyć![]()
Pozdrawiam i witam
stico80 pisze:A u Ciebie jest 2+1 więc ma to sens. Sergiusz a toaleta? Doszedłeś do wniosku, że jest zbędna?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości