SERWUS!
Re: SERWUS!
Witam serdecznie... 

- ddkrzysztof
- Fanklubowicz

Zabawne jak mało ważna jest Twoja praca, gdy prosisz o podwyżkę,
a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości gdy prosisz o urlop...
Pozdrawiam Krzysztof + Kasia + Dominik + Dawid + Daewoo Nubira + N126N (REMONT)
a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości gdy prosisz o urlop...
Pozdrawiam Krzysztof + Kasia + Dominik + Dawid + Daewoo Nubira + N126N (REMONT)
- CARAVA CREW
Witam serdecznie kolegę ! W pierwszym poscie tego tematu wspomniałeś o Maroku. Takze ciupałem tym promem z Gibraltaru , ale do Tangeru. Osobiscie byłem bez przyczepki ale wiem co to dla Niewiadki upały. W tym roku na Zlocie w Warce zaprezentuję klimatyzację w Niewiadce . Musze się dobrze zastanowić nad montażem gdyz urządzenie ma dwie alternatywy mocowania. Albo na zewnątrz z nadmuchem chłodnego powietrza do środka . Lub wewnątrz z wyrzuceniem ciepłego powietrza poza przyczepę . Całość będę montował w kwietniu .
Jeszcze raz serdecznie witam i do spotkania na szlaku !
Jeszcze raz serdecznie witam i do spotkania na szlaku !

- CARAVA CREW
Ciekawy pomysł Rysiaczku z tą klimatyzacją. Projektowałem kiedyś taki mały kontener izolacyjny z agregatem chłodniczym do przewozu mięsa. Przyczepa miała 3,65m. Agregat był zamocowany na przedniej ścianie na wysokości 1,7m. Pamiętaj żeby dobrze obrać miejsce zamontowania sprężarki, bo inaczej może ona dawać duży moment i przyczepa nie będzie wyważona. Ciekawi mnie sposób zasilania sprężarki. Ja osobiście lubię te malutkie agregaty prądotwórcze przykręcane pod podwoziem. Nowe modele są naprawdę ekonomiczne i świetnie wytłumione
Pierwsza przyczepa, która poleci na Marsa