reflexes pisze:No i gdzie najbliższy prysznic jest, bo we wrześniu kąpać dzieciaki w jeziorze to chyba zbyt mądre nie będzie.
Prysznic jest około 100m od przystani. Niestety płatny

reflexes pisze:No i gdzie najbliższy prysznic jest, bo we wrześniu kąpać dzieciaki w jeziorze to chyba zbyt mądre nie będzie.
kooba pisze:reflexes pisze:No i gdzie najbliższy prysznic jest, bo we wrześniu kąpać dzieciaki w jeziorze to chyba zbyt mądre nie będzie.
Prysznic jest około 100m od przystani. Niestety płatny
CornBlumenBlau pisze:kooba pisze:Casmping zaznaczył na mapie że jest TU, ale moim zdaniem to camping jest TU
A to ich strona na G+
Czas planować trasę. Da ktoś współrzędne miejsca gdzie się konkretnie spotykamy? Może jakaś mapa z zaznaczonym punktem.
Najprawdopodobniej dojadę późno w nocy z soboty na niedzielę, więc wolę mieć wszystko tip top.
naal pisze:No ja mam na szczęście trasę na świeżo, bo niedawno jechałem. Najlepiej chyba na Łowicz - Sochaczew - Wyszogród - Płońsk - Ciechanów - Przasnysz - Szczytno - Mrągowo - Ryn - Giżycko. Tylko jedno nieduże wahadło na drodze. Chyba w Ciechanowie. Poza tym drogi przyzwoite.
robert pisze:Dzisiaj dzwonił do mnie nasz przewodnik i niestety okazuje się, że może być tylko w poniedziałek.
Zwiedzanie wtorkowe musimy zrobić we własnym zakresie.
Czekam jeszcze na informacje co mamy (poza Wilczy Szańcem) zobaczyć wspólnie w poniedziałek.
robert pisze:I jeszcze pytanie na koniec: czy jesteśmy zainteresowani wykupieniem obiadu w dzień zwiedzania?
robert pisze:pytanie na koniec: czy jesteśmy zainteresowani wykupieniem obiadu w dzień zwiedzania?
kooba pisze:Dodzwoniłem się na camping
Pracują pełna parą do końca Września.
Ceny:
- Samochód: 10 zł
- Przyczepa :10 zł
- Prąd: 15 zł
- Osoba: 6 zł
CornBlumenBlau pisze:W ogóle to chyba wprowadzę zasadę, że jak cena prądu na kempingu przekracza 8zł to się nie podpinam.
kooba pisze:CornBlumenBlau pisze:W ogóle to chyba wprowadzę zasadę, że jak cena prądu na kempingu przekracza 8zł to się nie podpinam.
Ja mam zasadę, że jak cena za prąd przekracza 0 zł to się nie podpinam.
Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości