pawelk pisze:Część osób zapewne kojarzy, że jestem w trakcie remontu mojej przyczepkiPrzyczepę miałem totalnie wybebeszoną i zastanawiam się teraz czy przed włożeniem okien powinieniem wykleić środek matą i wykładziną i wtedy włożyć okna (wszystkie mam na uszczelkach stałych) czy też najpierw włożyć okna a izolację i wykładzinę wsunąć pod zamontowaną uszczelkę - będę wdzięczny za rady praktyków
a wykładzinę daj do końca żeby uszczelka przykryła - praktycznie, bo nie odlezie i estetycznie też będzie bo nie wyobrażam sobie jak miałbyś precyzyjnie przyciąć wykładzinę do uszczelki
CornBlumenBlau pisze:Izolacja jest bez sensu tylko dla tych którzy jej nie mają. 1cm pianki nie da co prawda tego co 20cm styropianu na budynku, ale zawsze da więcej niż jej brak. Na pewno warto.
CornBlumenBlau pisze:Izolacja jest bez sensu tylko dla tych którzy jej nie mają. 1cm pianki nie da co prawda tego co 20cm styropianu na budynku, ale zawsze da więcej niż jej brak. Na pewno warto.
byry007 pisze:Ile płaciliscie za m2 za wykładzinę do kampingu ?
Porady prawne i pomoc w odszkodowaniach kom. 605139743
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości