Dam fotki jak skończę

Troszkę zostało do zrobienie . Takie duperele bardzo zdobią całość a jest ich brak . Już nie długo.OPowiem tak kleju 4kg za mało i jeszcze nie kleiłem ,,szyber dachu ''i drzwi tak dla potomnych aby nieżałować to 5 -6kg wychodzi. na 1 warstwe bo kleję grubą na filcu wiec nie żałuje kleju . Bonaterm dbrze trzyma . Zobaczymy za kilka lat . Farby ; dobrze się malowało i szybko schła . Ale w te upały trzeba na 2 pisrtolety malować bo schnie jak diabli 5kg wyszło i prawie nic nie zostało . wyszło super żadnej kaszany czy zacieków nima. Szyby malowałem i wyszły super jak na ,, stare dziady '' W każdym razie jestem zadowolony A I kleić uszczelki tylko na klej do szyb Bo z innymi klejami są problemy Tak że jest OKI

PS Zapomniałem mianowicie zabezpieczyłem się podwujnie jeśli chodzi o klejenie tapicerki . Mianowicie kleiłem na przemian [ jak szachownica ] 2 rodzaje kleju Bonaterm i jakiś akryl do wykładzin tak że w razie jeden puści to jest szansa że drugi bądie trzymał . Co do mebli postanowiłem wywalić lodówkę . Niechcę targać tego kląkra ciężkiego . Mam taką samochodową chłodziarkę na 12v /230v więc do masełka i flaszki wystarczy

w to miejsce robię szafkę