naprawa szyby-usterka
naprawa szyby-usterka
Witam,zakupiłem nówke szybę, założyłem, przejechałem może ze 300 km, otwieram, i moja radość z tej szyby szybko się skończyła,może ktoś z was miał taki przypadek;szyba wysunęła się z tej gumy zaciśniętej w tym profilu ameliniowym
i za diabła żadnego nie mogę tego wcisnąć z powrotem,ma ktoś jakiś sprytny pomysł co z tym zrobić?

Re: naprawa szyby-usterka
Zareklamować... ja bym tak zrobił zanim uszkodziłbym ją bardziej. Wyślij zdjęcia do sprzedawcy.
Adrian
N132t (1979) + Zastava Mediteran (1980) Opcjonalnie V70 (2000)
N132t (1979) + Zastava Mediteran (1980) Opcjonalnie V70 (2000)
- kooba
- Administrator
- Kontaktowanie:
Tylko reklamacja... Dlaczego miałbyś sam naprawiać towar skoro powinien to zrobić producent.
Ile kosztowały i gdzie kupowałeś?
jareckiz pisze:Ile kosztowały i gdzie kupowałeś?
za szybe zapłaciłem 4 stówki a kupiłem u Darius-a w ujezdzie,tak zrobie jak podpowiadają koledzy,zadzwonie i zapytam. Zobaczymy jak podejdą do tematu.
No ja też tam zamówiłem, w rozmowie nawiązałem do Twojego przypadku i uzyskałem odpowiedź że jeszcze nie było takiej reklamacji.
Wyjazd na urlop nieubłaganie się zbliża więc trzeba było w końcu coś z tą reklamacją zrobić,tak jak mi zasugerowaliście oddałem ją do sklepu do naprawy. Panowie bez problemowo podeszli do sprawy i następnego dnia była gotowa do odbioru, ale postanowiłem dołożyć parę złotówek i zostawiłem moją szybę w rozliczeniu a zabrałem podwójną i przyciemnianą.
Pod koniec listopada podjechałem do Niewiadowa i dokupiłem kolejne dwie szyby podwójnie do mojej enki.
Przednią otwieraną i małą kuchenną.
Przednią otwieraną i małą kuchenną.
Kozacko wyglądają
Dużo ciemniej w środku?

Dużo ciemniej w środku?
Benior pisze:Kozacko wyglądają![]()
Dużo ciemniej w środku?
Dzięki,jest sporo ciemniej w pochmurny dzień a w słoneczny jak dla mnie idealnie:)