Gratuluję zakupu...

Wodnik Szuwarek pisze:NIL2 pisze:Jak założę hak do XP to zrobię testową próbę na 115 Kucykach na jakiejś pustej autostradzie jak przeżyję to podam wyniki( przy Asteryxie max to 120 i brak mocy ale szła jak po sznureczku żadnych niepokojących objawów - fakt że próby robię zawsze na prostej na zakręcie bym nie zaryzykował ; wiem , że to głupie bo jak by zaczęło się wężykowanie to przy braku mocy nieciekawie by się wyprowadzało
Fakt z tym uważaj, kiedyś się zapomniałem z Nką na haku podczas wyprzedzania tira i o mały włos skończyłbym albo na bajerkach oddzielających pasy ruchu albo pod kołami naczepy tira. Przyczepa, zaczęła skakać na boki a z nią tył Golfa którym jechałem. - portki miałem pełne.
CornBlumenBlau pisze:TomekN126N pisze:Suuuuuper stan, choć ja wolę legendę PRL-u, to te nowe mebelki też ładne.
Podobają mi się lampki oświetlenia wnętrza z tym przełącznikiem z boku, zlew i kuchenka, no i fajnie podpory są zamocowane pod kątem, na pewno przyczepa stabilniej stoi na nich. Amortyzatory też oryginalne fabryczne. Nil zamieniłbym się na nią
NIL pisze:Ładna podwozie czyściutkie
Michał wezmę kapcie i umówię się na zwiedzanie
Addeo pisze:Witaj
Czy wiesz jaką szerokość ma przedsionek (czyli po długości przyczepy)?
Zastanawiam się czy taki przedsionek od N126N by pasował do n132, po dorobieniu oczywiście fartucha mocującego do zacepy bo widzę że on dosyć sporo wystaje poza długi bok N126N.
Oraz drugie pytanie, czy stelaż jest jakoś mocowany do przyczepy?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości