Cieszę się że mogłem dołączyc do tak zacnego grona
Cieszę się że mogłem dołączyc do tak zacnego grona
Od czerwca 2006 jestem posiadaczem N 126 E . Tak jak wielu z Was poczyniłem bardzo dużo udogodnień i przystosowałem ja tylko dla 2 osób .
Praktycznie prace trwały całą jesień i wiosnę , aż do II zlotu w Kozienicach.
Jestem fanatykiem malarstwa surrealistycznego , po odłożeniu pędzli gdyż praca zawodowa nie pozwala na głębsze skupienie sie nad blejtramem , całą swoją twórczą wenę wyładowuje w fotografii i ciągłej zmianie wyglądu mojej Niewiadóweczki .
fotki na - http://zdaniewicz.fotosik.pl/albumy/274993.html#e
Praktycznie prace trwały całą jesień i wiosnę , aż do II zlotu w Kozienicach.
Jestem fanatykiem malarstwa surrealistycznego , po odłożeniu pędzli gdyż praca zawodowa nie pozwala na głębsze skupienie sie nad blejtramem , całą swoją twórczą wenę wyładowuje w fotografii i ciągłej zmianie wyglądu mojej Niewiadóweczki .
fotki na - http://zdaniewicz.fotosik.pl/albumy/274993.html#e
Ostatnio zmieniony niedziela, 23 wrz 2007, 09:03 przez Rysiaczek, łącznie zmieniany 1 raz.
ciągnik Espero
Serku !Na forum karawaningu pytałeś jak sie sprawuje Espero jako ciągnik ! Powiem Ci że nie cuda . Praktycznie 5 bieg mogę włączyć tylko na długiej równej prostej lub na drodze szybkiego ruchu . Każde wzniesienie to już redukcja do 4 i przy większym nawet do 3 . Jadąc na benzynie spalanie wzrasta do 11 - 13 L na 100 km./ normalnie 7-9 . Jadąc na gazie spalam około 12- 14 L /bez przyczepki 10 L. Napisz jak to wygląda u Ciebie ?
Myślę że poj. 1500 ccm to trochę mało , nawet przy tak lekkiej przyczepce.
Myślę że poj. 1500 ccm to trochę mało , nawet przy tak lekkiej przyczepce.
Rysku a po tej całej transormacji swojej niewiadóweczki , wazyłes ja ...???
jestem bardzo ciekaw ile to cudo wazt , ale we wczorajszej rozmowie zapomniałem zapytac.
Co trzymasz w tych stalowych zbiornikach po obu stronach kufra..??? czy to na wode
odnośnie przedsioneczka, to bedzie u Twojego syna w Tarnowskich Górach????tak jak uzgodniliśmy
Pozdrawiam Cie serdecznie i kiedy sie ukaże zdjęcie Twojej przyczepy na stonce Fanklubowiczów???
yle pytań zadałem , ze az mi głupio

jestem bardzo ciekaw ile to cudo wazt , ale we wczorajszej rozmowie zapomniałem zapytac.
Co trzymasz w tych stalowych zbiornikach po obu stronach kufra..??? czy to na wode

odnośnie przedsioneczka, to bedzie u Twojego syna w Tarnowskich Górach????tak jak uzgodniliśmy

Pozdrawiam Cie serdecznie i kiedy sie ukaże zdjęcie Twojej przyczepy na stonce Fanklubowiczów???
yle pytań zadałem , ze az mi głupio

życie jak droga, kiedyś się kończy...
zakupy w Elkampie
Byłem wczoraj w ,,elkampie,, na zakopiance . Niewiadóweczka dostała nową piękna moskitierę , zbiorniczek malutki na drzwi , wiertełko do parasola , nowy stolik z górnej półki , ochronę na haka . Kupiłem także osłonki do lampy gazowej , trójkąty pod koła i takie różne duperelki ........ Nie kupiłem przetwornicy z 12 na 220 gdyż stwierdziłem ze nie jest mi bardzo potrzebna W dniu dzisiejszym wysłano mi nowy habrowo - szary przedsionek . Odbiorę go jutro lub w czwartek . Musze zrobić przymiarkę póki ciepło !
odpowiedź dla serka
Serku ! Jak się spotkamy zobaczysz moje resorki ! Moge jescze 200 kilo nierdzewki dołożyć i tak te moje malutkie kółeczka wytrzymaja. Najważniejsza jest równowaga .
Pozdróweczka dla wszystkich i dzięki za słówka uznania dla mojej włożonej pracy . Teraz trochę rzeczy się pozbywam a dokupuje bardziej praktyczne
Pozdróweczka dla wszystkich i dzięki za słówka uznania dla mojej włożonej pracy . Teraz trochę rzeczy się pozbywam a dokupuje bardziej praktyczne