Moje zdanie jest takie: niech tak zostanie, ponieważ każdy ma swój wątek w przeznaczonym do tego dziale i może coś w nim dopisać w każdej chwili. Pamiętam, że np. jeden z kolegów wkleił tam zdjęcia z remontu cepki, ktoś inny opisał coś jeszcze innego. Zatem każdy wątek jest niejako prywatną odsłoną każdego forumowicza.
A pisząc "Rejestracja na forum, a dział przedstawmy się" miałem na myśli zaproszenie do przedstawienia się osób, które wchodzą na forum i piszą w innych działach, witają innych, a sami nie wiadomo, kim są i po co chcą tu być, bo nić nie napisali o powodach swojej rejstracji. Jeśli ktoś zarejestrował się na forum np. dwa, trzy dni temu, wita innych słowami "cześć , "witaj" i napisał je w trzech postach, a jego licznik postów, to... trzy, to coś tu nie halo. Wypada się najpierw przedstawić. I nie uważam, że ktoś może być wstydliwy etc. bo nie ma nic wstydliwego w napisaniu. : np. mam na imię Tomek, jestem z Kędzierzyna, trafiłem na forum przypadkiem i szukam/kupiłem cepkę, bo... jeżdżę na ryby, albo lubię wypady z rodziną, lub przyda mi się na Woodstock, zamiast namiotu. W żadnym wypadku nie chodzi tu o liczbę dzieci, imiona rodziców i pesel, tylko o to, żeby wiedzieć z kim ma się przyjemność obcowania na forum.
Fanklub jest miejscem dla sympatyków przyczep kempingowych "Niewiadów" i nie tylko oraz tzw. "bratnich dusz", czyli ludzi lubiących podobnie spędzać czas (wyjazdy, majsterkowanie, remonty, hobby etc) i dlatego zapraszamy do przedstawiania się wszystkich nowych użytkowników, a pewnością jest, że zostaną serdecznie powitani. To moje zdanie, ale nie jestem tu jedynym przedstawicielem "rady naczelnej"