"Przyczepy Niewiadów to nie stan posiadania, to stan umysłu. Bo jak inaczej wytłumaczyć, że jak człowiek wjeżdża na pole kempingowe i widzi zachodnie przyczepy za kupę kasy, luksusowe i nie czuje, że czas na zmiany". Marek
Piszcie o wszystkim nie związanym z Niewiadówkami i karawaningiem
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
Wczoraj przejechałem prawie 600 kilometrów i z Zabrza przytargałem N 132 t oprócz przedsionka, trumy i materacy jest kompletna wymaga remontu ale taki był plan czyli kapitalny remont.Cena .....atrakcyjna Foty za kilka godzin. a nie wiem czy tak było we wszystkich 132 ale ta ma podwójne szyby. Pozdrawiam.
A ja wczoraj odpaliłem na trochę trumę w mojej 132t, ładnie trochę pochodziła, w przyczepce zrobiło się ciepło i cholera właśnie sobie przypomniałem, że przecież w czerwcu uszkodziłem rurę do komina i zapomniałem wymienić. Dziwne bo nic nie czułem w środku, nawet jak otworzyłem szafę to nic nie było czuć. Będziesz robił remont na oryginał czy według własnej inwencji twórczej?
na potwierdzenie tego dorzucę parę fotek jak wygląda sandwich po 13 latach od produkcji (N390)- daje do zastanowienia jak muszą wyglądać cepki co mają 20-30lat