Witam wszystkich,
jakiś czas temu dostałem przyczepę campingową Niewiadów n-126. Niestety pianka i okleina sufitowa z racji wieku się skruszyła i poodklejała. Jako iż mam dwie lewe ręce do jakichkolwiek napraw, poszukuje kogoś w Poznaniu i okolicach (jakąś firmę), która wykonuje renowacje przyczep, o ile takie istnieją. A może zwykły tapicer samochodowy jest w stanie to zrobić ??
Bardzo proszę o jakieś wskazówki lub ewentualne sugestie.
Pozdrawiam,
Krzysztof
Remont sufitu N16
-
naal
Re: Remont sufitu N16
Możesz zapytać tapicera. Możesz poszukać też kogoś tutaj. Nie licz, że na samym suficie się skończy - ja na Twoim miejscu nastawiałbym się na całość. Podkład pod panele i remontówka wychodzi najtaniej, więc w materiały lepiej sam się zaopatrz, co by nikt Ci stawki zbytnio nie podbił.
Bardzo proszę o jakieś wskazówki lub ewentualne sugestie
Ja mam jedną. Dwie lewe ręce do wymówka. Jak masz czas, miejsce i chęci to się bierz sam, bo koszt takie roboty będzie pewnie całkiem spory. Nikt za stówkę Ci tego nie zrobi. Na forum masz mnóstwo podpowiedzi jak to zrobić dobrze i tania, a jak czego nie znajdziesz to my Ci podpowiemy. Robota ta wcale nie jest taka skomplikowana a i kolega naal ma rację. W 99% cała tapicerka nadaje się do wymiany.
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
- Wodnik Szuwarek
wysłałem PW - mam klej i tapicerkę, tyle że nie napisałeś czy N126N czy n126A/B/E/D ??
najtaniej zrobić samemu a jeżeli już zlecać tapicerowi to, żeby nie przyciął za dużo na materiałach najlepiej podrzucić mu je osobiście, tak by wycenił sobie tylko samą robociznę.
najtaniej zrobić samemu a jeżeli już zlecać tapicerowi to, żeby nie przyciął za dużo na materiałach najlepiej podrzucić mu je osobiście, tak by wycenił sobie tylko samą robociznę.
Serdecznie zapraszam http://www.fanklub-niewiadowek.pl
- kooba
- Administrator

- Kontaktowanie:
Skoro twierdzi, że ma dwie lewe ręce to ma. Ja tam go akurat rozumiem.
Tu http://tablica.pl/oferta/nowa-tapicerka-przyczepa-n-126-niewiadow-CID5-IDQbJP.html#2f6207393d
masz takich co robią wszystko.
Co prawda masz do nich 260 km, ale autostradą szybko pójdzie.
Tu http://tablica.pl/oferta/nowa-tapicerka-przyczepa-n-126-niewiadow-CID5-IDQbJP.html#2f6207393d
masz takich co robią wszystko.
Co prawda masz do nich 260 km, ale autostradą szybko pójdzie.
Niewiadów N126n
Niewiadów N132T
Hobby 560 UFE
Dethleffs Camper 530 FSK
Adria Twin 640 SHX
KIA Sorento '21
Jeep Grand Cherokee '01 - upgrade
active
unread
Mądrość przychodzi z wiekiem, ale niestety często wiek przychodzi sam
Niewiadów N132T
Hobby 560 UFE
Dethleffs Camper 530 FSK
Adria Twin 640 SHX
KIA Sorento '21
Jeep Grand Cherokee '01 - upgrade
active
unread
Mądrość przychodzi z wiekiem, ale niestety często wiek przychodzi sam
Bardzo dziękuję za sugestie. Postarm się jakoś w weekend ogarnąć temat. Jak się uda to wrzucę również zdjęcia przyczepy