Kogoś z Fanklubowiczów ? Przyznawać się

T.
konrad pisze:a ma nalepki klubowe ?
bo niewiadek w krk to masa stoi i raczej nikt z forum
na Medweckiego, jadąc w kierunku carefour'a stoi/stała odwrócona niewiadka i qek
http://goo.gl/maps/m3aEV" target="_blank" target="_blank tu akurat nie ma niewiadki
gdzies mam jej fotki
Wodnik Szuwarek pisze:zgadza się stała - zawsze ją oglądałem jak jechałem do pracy VOBIS - w Carefoure. Ale już od dłuższego czasu nie widzę jej tam.
ChieftainY2k pisze:M
Też będziemy swoją gdzieś garażować bo dzisiaj okno , jutro pójdzie z dymem, taka dzielnica eh... :/
ChieftainY2k pisze:Też będziemy swoją gdzieś garażować bo dzisiaj okno , jutro pójdzie z dymem, taka dzielnica eh... :/
mr_dywan pisze:A ja mam bardzo fajne wspomnienia z tą dzielnicą! Świetni ludzie poznani w Tatrach! Pozdrawiam oś . Centrum "A"!!!
Wodnik Szuwarek pisze:N-ka poszła z dymem - swego czasu była w giełdzie za 999zł
Wodnik Szuwarek pisze:najkosztowniejsze są szyby bo i tak nie ma co ukraść z takiej przyczepy także, tu żaden alarm nie pomorze bo jak już wyje to znaczy, że można już szukać nowej szyby.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości