Witam bardzo serdecznie .
Re: Witam bardzo serdecznie .
Witam !
------------------------------------
KwoK N 375 VW Touran 1,9 tdi
------------------------------------
KwoK N 375 VW Touran 1,9 tdi
stico80 pisze:Kurcze trochę szalony pomysł ciekawe czy Ci wyjdzie?
Już mam za sobą "przynajmniej" jeden zrealizowany do końca pomysł , który wypalił mimo tego że odbiega od ogólnie przyjetych przyzwyczajeń. Połączyłem kilka akwariów 25 litrowych w jeden duży 200 litrowy baniaczek. Takie rozwiązanie ma bardzo dużo zalet.

http://www.youtube.com/watch?v=E-oJpu_NAEM&hd=1
Film zrobiłem videorejestratorem samochodowym .

powitanki z Częstochowy
a cóż to za bedzie

a cóż to za bedzie

Citroen Xara Picasso + N126e + nowy nabytek N126N
Witaj!
Pomysł odlotowy tylko tak trochę szkoda ciąć nke.One same w sobie mają idealny i niepowtarzalny kształt i nie wiadomo co by z tego wyszło..Ale pomysł ciekawy, a ile przestrzeni(nka+kamper)
Pomysł odlotowy tylko tak trochę szkoda ciąć nke.One same w sobie mają idealny i niepowtarzalny kształt i nie wiadomo co by z tego wyszło..Ale pomysł ciekawy, a ile przestrzeni(nka+kamper)

N126N+Astra II 1,6
Myślałem o dostawieniu kawałka tyłu od małego dostawczaka " fragment futrynki + drzwi ".
Ostatnio widziałem jadącego busika , który miał z tyłu zamykanie podobne do rolety okiennej antywłamaniowej.
Jeśli trzeba będzie poczekam na pomysł tak długo ile będzie potrzebne coby nie sprofanować nki , a nawet przydać jej powabu , wdzięku , coby nawet może i podniosło jej wartość "materialną"
Tak se myślę że jakby był tył busika to dało by się ujechać dla frajdy parę kmetrów przegubowcem
Tak se też myślę że lepsza do tego celu przyczepka bez hamulca . Jeszcze nie doczytałem bo jestem notorycznie odpędzany od komputera mimo moich zasług i moich
45ciu lat .
A nie doczytałem czy N126n występują bez hamulca bo na dzień dzisiejszy taką nkę wytypowałem do operacji
Ostatnio widziałem jadącego busika , który miał z tyłu zamykanie podobne do rolety okiennej antywłamaniowej.
Jeśli trzeba będzie poczekam na pomysł tak długo ile będzie potrzebne coby nie sprofanować nki , a nawet przydać jej powabu , wdzięku , coby nawet może i podniosło jej wartość "materialną"

Tak se myślę że jakby był tył busika to dało by się ujechać dla frajdy parę kmetrów przegubowcem

Tak se też myślę że lepsza do tego celu przyczepka bez hamulca . Jeszcze nie doczytałem bo jestem notorycznie odpędzany od komputera mimo moich zasług i moich

A nie doczytałem czy N126n występują bez hamulca bo na dzień dzisiejszy taką nkę wytypowałem do operacji

oryginalnie N126N raczej nie występują bez hamulca (dmc720kg) - ale w Polsce wszystko możliwe... a swoją drogą wolałbym nie ciągnąć eNki bez najazdu 

-
- Fanklubowicz
jedrek101 pisze:swoją drogą wolałbym nie ciągnąć eNki bez najazdu
przezycie fajne zapomniałem odblokowac hamulec przy manewrowaniu i z siamoszyc przyjechałem bez hamulca w przyczepie
Wyjazdy 2019 3096 km 27 nocek
Wyjazdy 2020 2250 km 21 nocek
Wyjazdy 2021 1000 km 7 nocek
Wyjazdy 2022 2138 km 17 nocek
Wyjazdy 2023 4175 km 33 nocki
Wyjazdy 2024 5236 km 31 nocek
wyjazdy 2025 640 km 2 nocki
Wyjazdy 2020 2250 km 21 nocek
Wyjazdy 2021 1000 km 7 nocek
Wyjazdy 2022 2138 km 17 nocek
Wyjazdy 2023 4175 km 33 nocki
Wyjazdy 2024 5236 km 31 nocek