Dlaczego nie mam ochoty uczesniczyć w kar...pl
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
Dlaczego nie mam ochoty uczesniczyć w kar...pl
Zobaczcie przecież to się robi nie do wytrzymania post 50 i 51
http://forum.karawaning.pl/topic/12638- ... ntry295860
http://forum.karawaning.pl/topic/12638- ... ntry295860
"dzyń, dzyń, dzyń"
Re: Dlaczego nie mam ochoty uczesniczyć w kar...pl
Daj spokój, ja sobie ich już dawno odpuściłem
. Nie lubię tego klimatu i takich lanserskich postów typu np. " Jak myslicie czy mój Jeep Commander 5.7 HEMI 324KM da radę z przyczepką ? ". Wolę konkretną rozmowę z konkretnymi ludżmi bez pedalskiego klepania się po plecach.....

Radek no ale też użyłeś zwrotu, przez który ktoś mógłby poczuć się dotknięty... Łatwo kogoś skrzywdzić, nawet w niezamierzony sposób.
PS. Też mnie to mierzi na wymienionym przez Was forum, gdy czasem zdarzy mi się tam zajrzeć w poszukiwaniu jakiejś informacji.
PS. Też mnie to mierzi na wymienionym przez Was forum, gdy czasem zdarzy mi się tam zajrzeć w poszukiwaniu jakiejś informacji.
Michale - powiedz tylko kto.... - co bym się mial na baczności
. Nie przesadzajmy z tą delikatnością , bo w końcu słów nam braknie aby ubierać to w cukiereczki. Kiedyś była czerń i biel, dzisiaj są wszystkie odcienie szarości 
Ps. Co by nie było że nie jestem tolerancyjny
- jestem ale wolę tradycyjnie 

Ps. Co by nie było że nie jestem tolerancyjny

Kto, tego to już nie wiem, może być każdy, a może nie być nikt. W końcu nie to decyduje o tym, czy ktoś jest koleżeński, kulturalny, uprzejmy czy pajacuje, szpanuje i wozi się itd. więc nie ma co ze względu na to wyrzucać go gdzieś poza nawias
Ja bym powiedział, że tam się lansersko klepią po plecach, a lanserki nie lubię w każdym wydaniu.

Ja bym powiedział, że tam się lansersko klepią po plecach, a lanserki nie lubię w każdym wydaniu.
Post usuniety
Ostatnio zmieniony środa, 27 lut 2013, 23:28 przez Konto usuniete, łącznie zmieniany 1 raz.
Henio zabrał głos ww sprawie na innym forum(miałem napisać gorszym ale cholera zawsze i wszędzie można kogoś urazić)
"dzyń, dzyń, dzyń"
To nie wina "forum", że jest takie jakie jest, ale chyba forumowiczów co poniektórych, którzy na nim piszą.
Rozumiem aluzję, ale takie mam poglądy, jeśli chodzi o jakąkolwiek dyskryminację i kryć ich nie zamierzam.
Rozumiem aluzję, ale takie mam poglądy, jeśli chodzi o jakąkolwiek dyskryminację i kryć ich nie zamierzam.
Do cholery Michał, daj spokój z tą dyskryminacją uciśnionych gejów i lesbijek - zrozumiałeś sens wypowiedzi (tj. pedalskie klepanie się po plecach) i chyba to się liczy. Może że wypadało by powiedzieć gejowskie klepanie się po plecach,ale myślę że słowo pedalskie nadaje temu zupełnie inny sens. Za cholerę nie wiem gdzie tu dyskryminacja gejów
Nie myśl sobie że jestem jakimś zaściankowcem itp.
Mam swoje poglądy i zawsze będę wypowiadał je głośno i dosadnie - taki już jestem , byłem i będę.
Ps. Jeżeli ktoś z was waży się mnie skrytykować , lub choćby poddać wątpliwość sens moich wypowiedzi to będzie oznaczało że jest nietolerancyjny, staromodny, w ogóle jakiś fe.....

Mam swoje poglądy i zawsze będę wypowiadał je głośno i dosadnie - taki już jestem , byłem i będę.
Ps. Jeżeli ktoś z was waży się mnie skrytykować , lub choćby poddać wątpliwość sens moich wypowiedzi to będzie oznaczało że jest nietolerancyjny, staromodny, w ogóle jakiś fe.....
Nie no, dobra, nie mówię, że doszło tu do dyskryminacji, ale są jednak określenia o zabarwieniu pejoratywnym.
Ostatnio wracałem rowerem pod wieczór i ktoś ni z gruchy ni z pietruchy na ulicy zaczął coś wyzywać w moim kierunku, zwracając się do mnie "Żydzie". Dla mnie to tak, jakby krzyknął Amerykaninie, Rosjaninie czy Francuzie, ale myślę, że w jego odczuciu miała to być dotkliwa obelga
Nie warto pewnym nawet neutralnym określeniom przypisywać znaczeń negatywnych i tyle.
Mnie ktoś z forum karawaningu powiedział ostatnio, że lubię ja jeździć na zloty niewiadówek, bo wszyscy przyjeżdżamy tymi swoimi rupciami. Dowartościowywują się tak, czy co?
Ostatnio wracałem rowerem pod wieczór i ktoś ni z gruchy ni z pietruchy na ulicy zaczął coś wyzywać w moim kierunku, zwracając się do mnie "Żydzie". Dla mnie to tak, jakby krzyknął Amerykaninie, Rosjaninie czy Francuzie, ale myślę, że w jego odczuciu miała to być dotkliwa obelga

Mnie ktoś z forum karawaningu powiedział ostatnio, że lubię ja jeździć na zloty niewiadówek, bo wszyscy przyjeżdżamy tymi swoimi rupciami. Dowartościowywują się tak, czy co?
N tamtym forum jest wiele fajnych i ciekawych ludzi - tylko teraz są w opozycji
. Dla tych wszystkich balonów i gburów (u nich i u nas) dedykuję ten fragment jakże kultowego filmu http://www.youtube.com/watch?v=5jTmbqzM1gk

ja nie wchodze tam i nie czytam tych wywodów 
Pozdrawiam

Pozdrawiam
N126n '91 + Renault Megane Kombi 1.9d '99
- TomekN126N
- Fanklubowicz
bo wszyscy przyjeżdżamy tymi swoimi rupciami. Dowartościowywują się tak, czy co?
Może brakuje mu tego rupcia, albo wywalił wszystkie oszczędności na jeepa hemi (Zundapp, to nie do Ciebie

Czasami ciężko być lanserem, bo nawet wsród sprzętów za 100 tysi, nie błyszczy się tak, jak by się chciało.
Więc, jak ktos tak mówi, to dowartościowuje siebie, a nie Ciebie. Ja tam lubię swojego "rupcia" i nawet, jeśli kiedyś życie sprawi tak, że zamienię go na coś lepszego, to napewno nie będę sie z tym obnosił. Wszystko zależy od tego, jakie kto ma podejście. Jednemu musi się błyszczeć, innemu moze rdzewieć, a najciężej mają Ci, co wywalili kupę kasy i widzą, że są niedoceniani. Jeszcze coś na dobre słowo. Mój kolega na zlocie w Łagowie dwa lata temu stanął wypieszczonym junakiem na rynku między najnowszymi harleyami i zgadnijcie, co ludzie najbardziej oglądali

Nocki/km
2023: 11/460
2022: 12/440
2021: 3/425
2020: 5/1040
2019: 3/420
2018: 30/4184
2017: 24/2850
2016: 12/2540
2015: 23/2530
2014: 15/950
2013: 16/2310
2012: 23/1665
N126N
Corolla kombi - służbówka
Octavia kombi 1.6 TDI
jawa175(59)
komar3(81)
komar sztywniak
Suzuki GSX750E(83)
Honda Hornet 900 (05)
2023: 11/460
2022: 12/440
2021: 3/425
2020: 5/1040
2019: 3/420
2018: 30/4184
2017: 24/2850
2016: 12/2540
2015: 23/2530
2014: 15/950
2013: 16/2310
2012: 23/1665
N126N
Corolla kombi - służbówka
Octavia kombi 1.6 TDI
jawa175(59)
komar3(81)
komar sztywniak
Suzuki GSX750E(83)
Honda Hornet 900 (05)
Przyznaję Wam rację co do k.pl Jestem prawie od początku istnienia tamtego forum (tego zresztą też) i niestety zmienia się ono... fajni ludzie, mający wiedzę są zakrzykiwani, ci co nie mają nic mądrego do powiedzenia piszą najwięcej. Tak się dzieje na wszystkich niekomercyjnych forach... tu też można się dopatrzyć pewnych negatywnych ewolucji... jednak puki forum się niebezpiecznie nie rozrośnie - będzie dobrze
Czy warto płakać nad rozlanym mlekiem? Poznało się sporo fajnych ludzi, z którymi można pogadać i tego trzeba się trzymać
Na siłę nikogo nie przekonasz, nie zmienisz... nawet jako admin lub mod
A tym bardziej jako user...

Czy warto płakać nad rozlanym mlekiem? Poznało się sporo fajnych ludzi, z którymi można pogadać i tego trzeba się trzymać

Jestem tam zalogowany , owszem , ale ze względów zdrowotnościowych w ogóle nie zaglądam . Nie zaglądam i jestem zdrów .
POLECAM wszystkim taką metodę .
....no i po co się denerwować ....
Pa. choć muszę przyznać, że wspólny zlot w Bieszczadach w tym roku wypadł całkiem całkiem - krew się nie polała , było bardzo przyzwoicie . oczywiście dało się odczuć "pewne akcenty" , ale .... mam już tyle lat i taki bagaż doświadczeń życiowych , że po prostu ... mam to w nosie .
POLECAM wszystkim taką metodę .
....no i po co się denerwować ....
Pa. choć muszę przyznać, że wspólny zlot w Bieszczadach w tym roku wypadł całkiem całkiem - krew się nie polała , było bardzo przyzwoicie . oczywiście dało się odczuć "pewne akcenty" , ale .... mam już tyle lat i taki bagaż doświadczeń życiowych , że po prostu ... mam to w nosie .