mam na imię Robert, mieszkam i pracuję w Ciechanowcu woj. podlaskie
na co dzień robię reklamy - zewnętrzne, odzież reklamową (własny haft), gadżety reklamowe, wyświetlacze diodowe, oświetlenia LED
mam fajną rodzinkę: żonę i dwójkę wspaniałych dzieci oraz chęci żeby podróżować i poznawać świat
moja przygoda z caravaningiem zaczęła się jeszcze w latach osiemdziesiątych - jako dzieciak jeździlem z rodzicami nad morze (bałtyckie a nawet i czarne) z przyczepą n126e rocznik 83 i fajnie wspominam ten czas
jakiś czas temu postanowiłem kupić przyczepę i najlepiej jakby to była niewiadówka - podobają mi się te przyczepy
z uwagi na słynne tapicerki postanowiłem kupić przyczepę do remontu - po prostu jak sam zrobię to będę wiedział co zrobiłem i będzie to tak jak ja chcę
dzięki Jarkowi z tego forum (Jaro - Gosia) od soboty jestem posiadaczem N126N z 1987 roku
pomimo że posiadam przyczepę dwa dni już jest rozbebeszona jak to określił mój synek
poważnie to wymontowalem z niej meble i zerwałem ze ścian to co zostało z tapicerki i mam w planach doprowadzić tą przyczepę do jak najlepszego stanu
zdjęcia z pierwszego dnia