Przedsianek , instrukjca
Przedsianek , instrukjca
Witam .
od niedawna stałem się szczęśliwym posiadaczem przyczepki N126e z 81r. , dostałem ją od teścia który miał ją od nowości i urzył jej ( jak twierdzi ) moze ze 3 albo 4 razy . Więc mój problem polega na tym , jest orginalny przedsionek do niej ze stelarzem , przedsionek po 27 latach wyciągnołem z worka jako pierwszy od nowości , i co sie okazało ! ze przedsionek jak w idealnym stanie ale nie mam instrukcji montażu stelaża do niego i nie moge go złożyć ,
i mam wielką prośbe , czy moze ktoś ma taką instrukjcę ,lub ktoś wie jak to złożyć , mój mail maciejszczecinski@wp.pl
z góry dziękuje i pozdrawiam.
od niedawna stałem się szczęśliwym posiadaczem przyczepki N126e z 81r. , dostałem ją od teścia który miał ją od nowości i urzył jej ( jak twierdzi ) moze ze 3 albo 4 razy . Więc mój problem polega na tym , jest orginalny przedsionek do niej ze stelarzem , przedsionek po 27 latach wyciągnołem z worka jako pierwszy od nowości , i co sie okazało ! ze przedsionek jak w idealnym stanie ale nie mam instrukcji montażu stelaża do niego i nie moge go złożyć ,
i mam wielką prośbe , czy moze ktoś ma taką instrukjcę ,lub ktoś wie jak to złożyć , mój mail maciejszczecinski@wp.pl
z góry dziękuje i pozdrawiam.
Re: Przedsianek , instrukjca
Mam instrukcję od przystawki N-126 E AX, z mojej poprzedniej przyczepy. Może będzie pomocna.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
ja rozłożyłem przedsionek (pierwszy raz ) bez instrukcji , dasz radę tylko wciągnij kiedrę w listwę ,a potem pójdzie jak z płatka!!!!!!!!
jedrek101 pisze:ja rozłożyłem przedsionek (pierwszy raz ) bez instrukcji , dasz radę tylko wciągnij kiedrę w listwę ,a potem pójdzie jak z płatka!!!!!!!!
cos w tym jest po sandomingo ...z zamknietymi oczkami bym go rozłozył...
powodzonka...
życie jak droga, kiedyś się kończy...
Oj, Jędrek, Ty to optymista jesteś. Ja do dziś mam przed oczami rozkładanie przedsionka 

Pozdrawiam,
Petek
Petek
petek, jak będziesz miał problemy dzwoń pojawię się w 15 min. i Ci pomogę... 

Panowie widzę że chcecie mnie wkurzyć.Powiem tak pierwsze rozłożenie jest najgorsze ,potem zaznaczysz sobie rożnymi kolorami rurki i idzie jak po maśle 

Hehe, Marek nie łam się
Poćwiczysz w domu i zejdziesz z tych 5 godzin do paranastu minut
heheheh

Macio, i poradziłeś sobie z tym przedsionkiem ?
jak by co to zajrzyj : viewtopic.php?f=4&t=74&st=0&sk=t&sd=a&start=30
jak by co to zajrzyj : viewtopic.php?f=4&t=74&st=0&sk=t&sd=a&start=30
Jędruś no piekny szkic...brawo.
Bartosz proponuje wrzucic go jako pogladowy rysunek do instrukcji ( skany)
Bartosz proponuje wrzucic go jako pogladowy rysunek do instrukcji ( skany)
życie jak droga, kiedyś się kończy...