Witam wszystkich, jestem nowy na forum i jeszcze nie posiadam niewiadówki, ale rozglądam się powoli za n126n dlatego że kiedyś miałem n126 i wydaje mi się że te 30 cm o które jest większa n126n i chyba wyższa i szersza sporo zmienia. Potrzebuję przyczepki dla 2 osób, w przyszłości 2 lat pewnie dla 3

nie bardzo chcę się pchać w przyczepki z zachodu bo za kwotę tych kilku tysi raczej nic nie kupię, a w dodatku brak przeglądów, skorupa itd. więc chyba nie będę szukał zachodnich bo nawet jak pojeździłem ze szwagrem po polsce by kupić dla niego przyczepę 4-5 osobową w cenie 7 tysięcy i w miarę młodą, no właśnie, pojeździliśmy sobie... samochód może ciągać nawet takie 1.5 tony więc z enką chyba sobie poradzi. Pytania tylko na co zwrócić uwagę przy kupnie? stan ramy, skorupy z zewnątrz, hamulca najazdowego podczas jazdy próbnej, instalacji to ogarnę, ale jak jest z mocowaniami skorupy do podwozia, gdzieś czytałem, że nawet w stosunkowo młodych zdarza się, że te mocowania coś szwankują... gdzie szukać przecieków (przy oknach) i jak z zawieszeniem czy n126n miał kilka rodzai? no i ile trzeba rozsądnie zapłacić za n-kę żeby być

dzięki za wskazówki