Syndyk w Niewiadowie
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
Re: Syndyk w Niewiadowie
Post usuniety
Ostatnio zmieniony środa, 6 mar 2013, 19:07 przez Konto usuniete, łącznie zmieniany 1 raz.
sklep_niewiadów pisze:... Już teraz zapraszamy członków fanklubu, uczestników czerwcowego zlotu do odwiedzenia Firmy.
Pozdrawiamy
Zespół NIEWIADÓW
Oczywiście - z największą przyjemnością przyjmujemy zaproszenie .
Bardzo nam miło .
Do zobaczenia 25 czerwca
To jest dobra wiadomość !!!
To wszystko prawda ! Dzisiaj otrzymałem paczkę z Niewiadowa.Troche czekałem ale jestem cierpliwy.Całe zamówienie zrealizowane w 100 procentach !!!Wszystko elegancko zapakowane !!!
KwoK
To wszystko prawda ! Dzisiaj otrzymałem paczkę z Niewiadowa.Troche czekałem ale jestem cierpliwy.Całe zamówienie zrealizowane w 100 procentach !!!Wszystko elegancko zapakowane !!!
KwoK
Jak to się ma na dzień dzisiejszy??
Chciałem właśnie wysłać maila do zakładu z "propozycją pomocy" ze strony firmy i zastanawiam się jak mają się dziś sprawy zakładu.
Tak czy siak wysłałem mail do firmy. Jak dostanę odpowiedź podzielę się z Wami informacją.
Chciałem właśnie wysłać maila do zakładu z "propozycją pomocy" ze strony firmy i zastanawiam się jak mają się dziś sprawy zakładu.
Tak czy siak wysłałem mail do firmy. Jak dostanę odpowiedź podzielę się z Wami informacją.
a tak sobie czytalem i syndyk ogłasza konkurs ofert na sprzedaż ruchomości.
zaciekawilo mnie pare rzeczy z listy
3749 Gra piłkarze 1 szt. (ciekawe czy z orzelkiem?)
3766 Mundur strażacki galowy 10 szt.
3768 Czapka strażacka galowa 7 szt. (gdzie pozostale 3 z kompletu??)
i o zgrozo
4061 Fotel ginekologiczny 1 szt.
to wszystko bylo tam potrzebne ??
zaciekawilo mnie pare rzeczy z listy
3749 Gra piłkarze 1 szt. (ciekawe czy z orzelkiem?)
3766 Mundur strażacki galowy 10 szt.
3768 Czapka strażacka galowa 7 szt. (gdzie pozostale 3 z kompletu??)
i o zgrozo
4061 Fotel ginekologiczny 1 szt.
to wszystko bylo tam potrzebne ??
A ja dostałem odpowiedź.
Zakład nie posiada lakierni.
Zakład nie posiada lakierni.

-
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
Hmm może by tak odremontować jakąś E, postawić na środku fotel z niewiadowowa i otworzyć pierwszy mobilny gabinet ginekologiczny 

C5 

ale koniecznie w mundurze galowym
Dziś w Łodzi na al. Włókniarzy na wysokości toru żużlowego widziałem na naczepie ciężarowej transport 5-ciu nowiutkich niewiadówek N126-e. Tak mnie to zaskoczyło, że zatrzymałem rower i przez chwilę się gapiłem za odjeżdżającym TIR-em, zamiast wyjąć telefon i cyknąć fotkę. Nawet nie wiem, na jakich numerach była ta ciężarówka. Chciałem zawrócić i dogonić ją na światłach, ale dziś u nas duże opady marznącego śniegu i bałem się jechać z dużą szybkością, bo akurat wczoraj miałem wywrotkę na oblodzonej jezdni.
Ale fajny był to widok.
Ale fajny był to widok.
Syndyk syndykiem ale zapotrzebowanie jest.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN