jak już niektórym wiadomo znalazłam Wasze forum dzięki temu, ze szukałam materiałów do swojej pracy magisterskiej. Pomyślałam wiec, ze jak już się tu zarejestrowaliśmy z chłopakiem i zamierzamy się udzielać, bo bardzo nam się tu podoba, to będę mogla liczyć na małą pomoc, wskazówki itd. Nie jestem niestety znawcą, a większość z Was tutaj, ma duże doświadczenie

Moja pierwsza prośba jest taka- mam ankietę do pracy. Napisałam ja tak, jak uważałam, ze będzie ok. Niestety promotorka mi nie pomaga, wręcz się nie zna kompletnie, a miesza mi we wszystkim.
Prośba jest o wypełnienie tej krótkiej ankiety (11 pytań), bardzo mi to pomoże do pracy. Jeżeli macie jakieś sugestie, rady, coś jest złe wg Was, bardzo proszę o konstruktywna krytykę, ponieważ zależny mi, żeby praca była napisana jak najlepiej. Jak wiadomo, caravaning jest słabo rozwinięty w Polsce... nie mam za bardzo literatury, może ze 3 książki, które nawet nie wiem gdzie zdobędę, a reszta- czasopisma- caravaning ekspert i polski caravaning, coś z głowy no i reszta ogólnie niestety o samej turystyce, ponieważ turystykę studiuje.
podaje linka do ankiety i jeżeli ktoś ma czas i ochotę- będę wdzięczna za pomoc.

https://www.ankietka.pl/ankieta/67860/w ... perem.html