Choroba 132 się rozprzestrzenia ...
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
Re: Choroba 132 się rozprzestrzenia ...
Post usuniety
Ostatnio zmieniony czwartek, 28 lut 2013, 20:54 przez Konto usuniete, łącznie zmieniany 1 raz.
zundapp600 pisze:A i wysokość łóżek jak dla krasnoludków![]()
Nie no N-132 jest super ludziska kupujcie
To fakt, ja swoje skrzynie podniosłem o pięć cm (do 35 cm) co w połączeniu z dziesięcio centymetrową gąbką daje możliwość normalnego siedzenia, a wzrostu mam 184 cm

N 132 L + mercedes C 220 D
Dzwoniłem do kolesia z ogłoszenia i powiedział mi że dopiero co sprzedał
- patrzę a tu Henio chwali się swoja nową przyczepką i to właśnie z tamtych okolic
. Cieszę się że to ktoś od nas przygarną to cudo
.
Będzie co oblewać przy następnym spotkaniu

Będzie co oblewać przy następnym spotkaniu

- robert
- Administrator
BIGL pisze:Będzie co oblewać przy następnym spotkaniu![]()
święte słowa...
Choć zlot, w takim przypadku, powinien trwać 7 dni :]
A i skór z żubra będzie cała masa ...
Również dołączam się do gratulacji, świetny model! Obecnie nadaję z Dźwirzyna z kempingu Biała Mewa, Heniu przedsionek rozłożyłem po przyjeździe w 10 minut, trójnik przetrwał dziś w nocy potężną burzę a dzięki niemu przedsionek jest super rozłożony i naprężony.
Żeby nie było, że to offtop, a przy okazji w kwestii przedsionków - jak z przedsionkiem do tej 132?
Żeby nie było, że to offtop, a przy okazji w kwestii przedsionków - jak z przedsionkiem do tej 132?
Post usuniety
Ostatnio zmieniony czwartek, 28 lut 2013, 20:55 przez Konto usuniete, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja do swojej też musiałem przedsionek szyć.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
- b.b tulipan
- Fanklubowicz
zundapp600 pisze:Piękniejsza połowa mówi że z dwoma![]()
Kazałeś młodą krew do Miedznej przywieźć to i klimat im zaskoczył
no i to jest podejście do karawaningu.
ps. a swoją drogą to i bykowi ciele się ocieli.
Heniu, jak Ty to robisz?
Zyczę samych dróg bez winietowych.

Najlepiej to nic nie robić a potem odpocząć.
Nie A4, nie L4 tylko T4
Nie A4, nie L4 tylko T4
-
Gratulacje i zazdroszczę wielce
Na głowie stanę a też taką będę mieć

Na głowie stanę a też taką będę mieć

Holownik GMC Vandura 2500 350tbi
Ja zachorowałem na Knaus-a , tylko ta cena
. Leczę się
Justyna też się napaliła i nie mam wsparcia
, jak chcę coś kupić to zawsze marudzi, a tu sama kombinuje...
Po weekendzie zapewne nam przejdzie

Po weekendzie zapewne nam przejdzie

Post usuniety
Ostatnio zmieniony czwartek, 28 lut 2013, 20:55 przez Konto usuniete, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Przyjaciel
Ładny zakup. A roboty to jak przy każdej. Faktycznie powoli to mozna będzie robić zlociki n132.
To jest myśl,
ale ze 126 też przyjmiemy 

KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
-
- Przyjaciel
Pierwszy zlot proponuję w Czestochowie jako uhonorowanie Pierwszego Prezesa (wybranego przez aklamację) klubu n132 czyli Kotka.
Post usuniety
Ostatnio zmieniony czwartek, 28 lut 2013, 20:56 przez Konto usuniete, łącznie zmieniany 1 raz.