prawie wszystko można dostać Polak potrafi i nasze wnuki będą jeszcze długo ciągać Niewiadówki tylko już teraz trzeba im to zaszczepić ; mój ma 3 lata i z przyczepy nie mogę go wyciągnąć widać rośnie następne pokolenie fanów
  prawie wszystko można dostać Polak potrafi i nasze wnuki będą jeszcze długo ciągać Niewiadówki tylko już teraz trzeba im to zaszczepić ; mój ma 3 lata i z przyczepy nie mogę go wyciągnąć widać rośnie następne pokolenie fanów   

i stąd taka pomyłka. Głupio mi do dziś
  i stąd taka pomyłka. Głupio mi do dziś   
  , bieda.. Z drugiej strony Niewiadów produkował ogromną ilość towarówek więc to zapewne kolejna kombinowana prywatyzacja.
 , bieda.. Z drugiej strony Niewiadów produkował ogromną ilość towarówek więc to zapewne kolejna kombinowana prywatyzacja. - jak wracam to tak się czuję jakby ktoś plecak z kamieniami mi założył.
  - jak wracam to tak się czuję jakby ktoś plecak z kamieniami mi założył.
 bo ma dużo pracy. Prosiłem, by uczyniła to szybciej, bo wszystko ma i wystarczy zapakować towar i go nadać. Zadzwoniłem po trzech dniach i okazało się, że moje zamówienie czeka w kolejce ... zrezygnowałem z zakupu.
  bo ma dużo pracy. Prosiłem, by uczyniła to szybciej, bo wszystko ma i wystarczy zapakować towar i go nadać. Zadzwoniłem po trzech dniach i okazało się, że moje zamówienie czeka w kolejce ... zrezygnowałem z zakupu. ... czas się chyba tam zatrzymał. Więcej nawet nie będę próbował niczego tam kupować.
  ... czas się chyba tam zatrzymał. Więcej nawet nie będę próbował niczego tam kupować.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości