Zupelnie przypadkiem natknalem sie na Wasz klub - ale juz znalazlem tu pare ciekawych rzeczy. Moja przyczepka to N-132 z roku 1976 o numerze podwozia 025 - wiec jedna z pierwszych, wyposazona jest w lazienke. Niestety poprzedni wlasciciel obchodzil sie z nia niezbyt lagodnie i w wyniku tego skorupa ma pekniecia w kilku miejscach, zawieszenie bylo niemal doszczetnie zniszczone (juz wyremontowalem na oryginalnych czesciach ALKO), mebelki pozostawiaja duzo do zyczenia i generalnie czeka mnie albo remont wnetrza, albo zmiana przyczepki... Glownie przeszkadza mi brak ogrzewania na gaz i brak izolacji termicznej (oryginalny welur zlazl wraz z pianka i poprzedni wlasciciel... wytapetowal wnetrze

). Zrobie pare zdjec i umieszcze. Jednak musze cos zrobic z wygladem przyczepki, bo jestem milosnikiem i kolekcjonerem starych mercedesow i na wakacje przewaznie ciagne przyczepke pieknym Mercedesem coupe 123 AMG z 1982 roku - obskubany niewiadow jakos malo do tego pasuje

Nie mialem czasu zglebic dokladnie relacji z restauracji Waszych niewiadowek, ale juz widze, ze znajde tam mnostwo odpowiedzi na nurtujace mnie pytania.
Pozdrawiam serdecznie
bkslash