Hak i kulka

czyli wszystko to, co nie pasuje do powyższych ...
wojtus

Hak i kulka

Postautor: wojtus » wtorek, 30 lis 2010, 00:49

Da radę wymienić kulkę na zaczepie :roll: ? Sam hak w całości spawany, brak elementów odkręcanych. Pewnie nie, ale hak fajny i mi go szkoda :cry: .

Drugie pytanie - wymieniam hak na taki, gdzie mogę wymieniać sam zaczep - dwie śruby. Do tego samego haka pasuje zaczep NATO, dla oczka, cztery śruby - muszę drugi raz ganiać do urzędu. Hak to hak, różni się zaczepem... według mnie wszystko gra.

szary11
Przyjaciel
Przyjaciel

Re: Hak i kulka

Postautor: szary11 » wtorek, 30 lis 2010, 05:04

Pewnie jakbyś zaszedł do UM to by Ci powiedzieli byś ponownie robił badania na hak. Ale oni nie mają i tak żadnych nr haka więc po wymianie raczej bym sobie odpuścił papierologię.

Awatar użytkownika
kotek
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: kotek » wtorek, 30 lis 2010, 18:22

Ważne, żeby hak miał homologację, bo do tego może przyczepić się diagnosta, w co wątpię lub biały miś na drodze. W urzędzie nic nie musisz zgłaszać jeżeli masz wpisany hak do dowodu.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN

elementY2K

Postautor: elementY2K » wtorek, 7 gru 2010, 01:59

heh jaka homologacyie ?? w canada kulke przykreca sie do zaczepu w zaleznosci jaki jest zaczep czyli jak ciezka jest przyczepa sa 3 rozmiary kulek ktore przykreca sie do zaczepu ja mam z tym problem poniewaz 2" to jest wiecej jak 50 mm a ta mniejsza kulka jest za mala... itd w usa jest dokladnie tak samo z kulkami do haka

Wróć do „Pozostałe”