rlatala pisze:Michał - to co napisałem nie dotyczy Ciebie.
Wiem, że to nie Twoja aukcja.
A zdanie na temat takich aukcji mam jak wyżej.
Czyli .... wszystko OK ?
To SUPER
rlatala pisze:Michał - to co napisałem nie dotyczy Ciebie.
Wiem, że to nie Twoja aukcja.
A zdanie na temat takich aukcji mam jak wyżej.
BIGL pisze:To chyba ja wywołałem poprzednią burze i dzisiaj zdanie mam podobne. Wszelaka sprzedaż dokumentów to cwaniactwo i zachęta do złodziejstwa.
konrad pisze:....
więc wcale się nie dziwie że takie procedury istnieją
pewnie pamiętacie eNkę która była tu kilka razy wrzucana (na samodzielnie wykonanej ramie)
cena była bardzo ok, więc teraz zakup takich papierów i za niewielkie $$$ mamy czystą sprawę
więc nie zawsze musi to służyć do przestępstwa
....
Paczek pisze:Rejestracja przyczepy jako SAM to koszt ok 400,- ( wiem bo sam to robiłem )
konrad pisze:Paczek pisze:Rejestracja przyczepy jako SAM to koszt ok 400,- ( wiem bo sam to robiłem )
Michał już o tym pisaliśmy, Twoja budka miała już tablice i papiery, więc nie było problemów
spróbuj zarejestrować budę od zera, tzn sklecić ramę, skorupę i iść do WK
z tego co wiem to nie takie łatwe
chyba że napiszesz iż przyczepa przyjechała z Anglii
Paczek pisze:w tym przypadku myślałem o tej :
konrad pisze:Paczek pisze:w tym przypadku myślałem o tej :
bagażówka to nie problem, w przypadku kempingu sprawa jest bardziej skomplikowana
chyba nie znam ani jednego przypadku rejestracji jako SAM przyczepy kempingowej w ostatnich latach
mowa o rejestracji od podstaw, nie przerejestrowania
- całkiem ciekawy zestawik (piec mam taki sam), można by zapytać sprzedawcę czy by sprzedał wszystko bez trumaventu (dmuchawy) i rozprowadzenia - zawsze to parę stówek mniej, a do NIewiadówki i tak niepotrzebne (małe gabaryty przyczepy).rlatala pisze:http://allegro.pl/ogrzewanie-gazowe-truma-i1245152839.html
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości