Sierpniowy spocik podlasian (i nie tylko ;)

Daty, miejsca i atrakcje zlotów, spotkań i wydarzeń karawaningowych
BIGL

Re: Sierpniowy spocik podlasian (i nie tylko ;)

Postautor: BIGL » środa, 11 sie 2010, 04:06

Mamy jeszcze trochę czasu (wrzesień) i damy radę :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
stef
Fanklubowicz
Fanklubowicz
Kontaktowanie:

Postautor: stef » poniedziałek, 16 sie 2010, 16:39

Za tydzień ma być ostatni gorący weekend. grzech nie skorzystać. ja kończę pracę w sobotę rano wiec pewnie około 10 ruszam w stronę Augustowa.
może ktoś się przyłączy??
Stefan
T4 EuroSky 550
było
Xsara picasso 1.8B+G + N126 + KIP 42 TTZ

BIGL

Postautor: BIGL » sobota, 28 sie 2010, 14:43

Idzie jesień a z nią wrzesień co koniec wakacji niesie :wink: - czy coś robimy , czy też odkałdamy sprawy na następne lata :roll: :?:
Obrazek

Awatar użytkownika
stef
Fanklubowicz
Fanklubowicz
Kontaktowanie:

Postautor: stef » poniedziałek, 30 sie 2010, 19:38

Wydaje mi się że trzeba odłożyć. Bo ciężko mi w taka pogodę z 1,5rocznym dzieciakiem jechać.
A za bardzo nie mam z kim go zostawić na cały weekend.
Stefan
T4 EuroSky 550
było

BIGL

Postautor: BIGL » poniedziałek, 30 sie 2010, 21:59

Może aura sie trochę poprawi :wink: , ja właśnie dzisiaj zaklepałem 10 dni urlopu ale tez nie wiem czy będę miał czas. Szykuje mi się wyjazd do Belgii na szybki zarobek, a jak nie wypali to mieszkanie szykuję do sprzedaży i mam mase innych prac. Zmarła mi babcia tydzień temu to muszę się zająć jej gospodarstwem, nie wiem kiedy się obrobie z tym wszystkim... . No ale jak wszystko poskałdam i Belgia nie wypali to w ten weekend podpinam budę i lecę gdzieś na dziko- dzieciaki mają już dawno obiecane ognisko, a i my z Justyną musimy troszkę ochłonąć od natłoku emocji...
Obrazek

Awatar użytkownika
stef
Fanklubowicz
Fanklubowicz
Kontaktowanie:

Postautor: stef » wtorek, 31 sie 2010, 20:14

No to masz co robić... u mnie okazało się że od 6 do 18 września mam zjazd w Krakowie i niestety - 2 tyg. wyjęte z życiorysu.
a na dziko to kiedy jedziesz i gdzie??
Stefan
T4 EuroSky 550
było

BIGL

Postautor: BIGL » wtorek, 31 sie 2010, 21:24

Kurde , Belgijka znalazła inną brygadę tak że ja zostaje w PL. Z tego co wiem to mam wolne 2 weekendy - ten co będzie i następny - planuję wyjazd nad Siemianówkę (po sezonie więc powinno być OK), jak nie to zapewne (mniej dziko) Sirocco (prysznic, dzieci i te sprawy :wink: ). Jeden weekend do wyboru ze wskazaniem na ten pierwszy.
Obrazek

szary11
Przyjaciel
Przyjaciel

Postautor: szary11 » środa, 1 wrz 2010, 23:01

Ja niestety nie dołączę w tym roku... w listopadzie może dopiero się wybiorę nad siemianówkę na rybki. Mam nadzieję, że za rok po legalizacji związku czasu będzie więcej :)

BIGL

Postautor: BIGL » czwartek, 2 wrz 2010, 09:15

szary11 pisze:Ja niestety nie dołączę w tym roku... w listopadzie może dopiero się wybiorę nad siemianówkę na rybki. Mam nadzieję, że za rok po legalizacji związku czasu będzie więcej :)

Michał pisz że się żenisz albo że w niewole idziesz - słowo legalizacja na tym forum dla mnie kojarzy się tylko z butlami :lol: . Jak już nie macie czsu na wyjazdy itp. to może alternatywa w postaci - ogniska,grill-a czy spotkania knajpie :?: .
Moja budka jak wszystko pójdzie zgodnie z planem cały przyszłoroczny sezon spędzi na budowie - oczywiście nie jako barak dla robotników, a le jako lokum mieszkalne inwestora (co by wszystko mieć na oku :wink: ), wyjazdy więc wykluczam :? .
Gdybyś Michale jechał jesienną porą na rybki (chociaż ja na razie nie łowię :roll: -to może se popływam :D 8) ) i nie przeszkadzało by ci towarzysztwo takiego sceptyka jak ja - daj znać :wink: - w Borkach wspominałem że jestem chętny na jesienno-lekko zimowe klimaty.
Obrazek

Awatar użytkownika
stef
Fanklubowicz
Fanklubowicz
Kontaktowanie:

Postautor: stef » piątek, 3 wrz 2010, 19:36

to może być fajny, ekstremalny weekend...u mnie ogrzewania gazowego nie ma :) co prawda tez nie łowię, ale spotkać się by nie zwadziło... u mnie budka w każdej chwili gotowa do wyjazdu.
Stefan
T4 EuroSky 550
było

szary11
Przyjaciel
Przyjaciel

Postautor: szary11 » wtorek, 7 wrz 2010, 10:57

No to dam znać kiedy będę miał jak już wyrwać się :)

Knajpka też dobry pomysł- szczególnie zimą kiedy budki będą praktycznie bezużyteczne.

Pozdro!

Awatar użytkownika
tomandflo
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: tomandflo » środa, 8 wrz 2010, 11:31

Kochani, nie wiele brakowało a pewnie nieprędko pojechalibyśmy gdziekolwiek. podczas mojej nieobecności w kraju, Florcia "pożyczyła" Maluszka i... (apel do wszystkich Panów; uważajmy na swoje pojazdy) , W uliczną lampę uderzyła wyobraźcie sobie. Potem tłumaczenie że nie było wspomagania :) na szczęście po długotrwałej rekonwalescencji i przeszczepie całego przodu Bobek powoli wraca do siebie. Tak więc z utęsknieniem czekamy na zlocik, a właściwie na spotkanie z Wami. Wiele ciepła na jesienne wieczory, pozdrawiamy Florka i Tomek

BIGL

Postautor: BIGL » środa, 8 wrz 2010, 17:57

Dobrze że wszystko OK sie skończyło - taki zestawik to trzeba już trzymać tylko pod pierzynką :D
Obrazek

Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”