Sierpniowy spocik podlasian (i nie tylko ;)
- stef
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
Re: Sierpniowy spocik podlasian (i nie tylko ;)
Za tydzień ma być ostatni gorący weekend. grzech nie skorzystać. ja kończę pracę w sobotę rano wiec pewnie około 10 ruszam w stronę Augustowa.
może ktoś się przyłączy??
może ktoś się przyłączy??
Stefan
T4 EuroSky 550
było
Xsara picasso 1.8B+G + N126 + KIP 42 TTZ
T4 EuroSky 550
było
Idzie jesień a z nią wrzesień co koniec wakacji niesie
- czy coś robimy , czy też odkałdamy sprawy na następne lata

- stef
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
Wydaje mi się że trzeba odłożyć. Bo ciężko mi w taka pogodę z 1,5rocznym dzieciakiem jechać.
A za bardzo nie mam z kim go zostawić na cały weekend.
A za bardzo nie mam z kim go zostawić na cały weekend.
Stefan
T4 EuroSky 550
było
T4 EuroSky 550
było
Może aura sie trochę poprawi
, ja właśnie dzisiaj zaklepałem 10 dni urlopu ale tez nie wiem czy będę miał czas. Szykuje mi się wyjazd do Belgii na szybki zarobek, a jak nie wypali to mieszkanie szykuję do sprzedaży i mam mase innych prac. Zmarła mi babcia tydzień temu to muszę się zająć jej gospodarstwem, nie wiem kiedy się obrobie z tym wszystkim... . No ale jak wszystko poskałdam i Belgia nie wypali to w ten weekend podpinam budę i lecę gdzieś na dziko- dzieciaki mają już dawno obiecane ognisko, a i my z Justyną musimy troszkę ochłonąć od natłoku emocji...

- stef
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
No to masz co robić... u mnie okazało się że od 6 do 18 września mam zjazd w Krakowie i niestety - 2 tyg. wyjęte z życiorysu.
a na dziko to kiedy jedziesz i gdzie??
a na dziko to kiedy jedziesz i gdzie??
Stefan
T4 EuroSky 550
było
T4 EuroSky 550
było
Kurde , Belgijka znalazła inną brygadę tak że ja zostaje w PL. Z tego co wiem to mam wolne 2 weekendy - ten co będzie i następny - planuję wyjazd nad Siemianówkę (po sezonie więc powinno być OK), jak nie to zapewne (mniej dziko) Sirocco (prysznic, dzieci i te sprawy
). Jeden weekend do wyboru ze wskazaniem na ten pierwszy.

Ja niestety nie dołączę w tym roku... w listopadzie może dopiero się wybiorę nad siemianówkę na rybki. Mam nadzieję, że za rok po legalizacji związku czasu będzie więcej 

szary11 pisze:Ja niestety nie dołączę w tym roku... w listopadzie może dopiero się wybiorę nad siemianówkę na rybki. Mam nadzieję, że za rok po legalizacji związku czasu będzie więcej
Michał pisz że się żenisz albo że w niewole idziesz - słowo legalizacja na tym forum dla mnie kojarzy się tylko z butlami

Moja budka jak wszystko pójdzie zgodnie z planem cały przyszłoroczny sezon spędzi na budowie - oczywiście nie jako barak dla robotników, a le jako lokum mieszkalne inwestora (co by wszystko mieć na oku

Gdybyś Michale jechał jesienną porą na rybki (chociaż ja na razie nie łowię

- stef
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
to może być fajny, ekstremalny weekend...u mnie ogrzewania gazowego nie ma
co prawda tez nie łowię, ale spotkać się by nie zwadziło... u mnie budka w każdej chwili gotowa do wyjazdu.

Stefan
T4 EuroSky 550
było
T4 EuroSky 550
było
No to dam znać kiedy będę miał jak już wyrwać się
Knajpka też dobry pomysł- szczególnie zimą kiedy budki będą praktycznie bezużyteczne.
Pozdro!

Knajpka też dobry pomysł- szczególnie zimą kiedy budki będą praktycznie bezużyteczne.
Pozdro!
Kochani, nie wiele brakowało a pewnie nieprędko pojechalibyśmy gdziekolwiek. podczas mojej nieobecności w kraju, Florcia "pożyczyła" Maluszka i... (apel do wszystkich Panów; uważajmy na swoje pojazdy) , W uliczną lampę uderzyła wyobraźcie sobie. Potem tłumaczenie że nie było wspomagania
na szczęście po długotrwałej rekonwalescencji i przeszczepie całego przodu Bobek powoli wraca do siebie. Tak więc z utęsknieniem czekamy na zlocik, a właściwie na spotkanie z Wami. Wiele ciepła na jesienne wieczory, pozdrawiamy Florka i Tomek

Dobrze że wszystko OK sie skończyło - taki zestawik to trzeba już trzymać tylko pod pierzynką 

Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”