rlatala pisze:Z uwagi na brak odpowiedzi od organizatorów pytam jeszcze ponownie: czy można się jeszcze zapisać?
o kurna - chyba troszkę przysnąłem ( wiek robi swoje)
- Przepraszam i ..... zapraszam
Już jesteście na liście
Obecność obowiązkowa.
rlatala pisze:Z uwagi na brak odpowiedzi od organizatorów pytam jeszcze ponownie: czy można się jeszcze zapisać?
tomandflo pisze:...jeśli ktoś pojedzie przez Ostrów Wielkopolski, lub w okolicy, chętnie posłużymy potrzebnym sprzętem, bo cóż nasza fura nijak nie uciągnie![]()
![]()
tomandflo pisze:tomandflo pisze:...jeśli ktoś pojedzie przez Ostrów Wielkopolski, lub w okolicy, chętnie posłużymy potrzebnym sprzętem, bo cóż nasza fura nijak nie uciągnie![]()
![]()
Mamy mikrofon, głośnik i wzmacniacz.
swetex pisze:PS. Kto jedzie ze Śląska i Zagłębia? Może uda się zgadać i pojedziemy razem w kilka zestawów holowniczo Niewiadowych?
Witam. Ja jadę z Zabrza.
swetex pisze:Witam. Ja jadę z Zabrza.
ddkrzysztof pisze:Nie doczytałem w tym temacie, ale czy miejsce to mieści się za terenem ośrodka czy w innym miejscu właściciele nam to umożliwią?
Konrad_wawa pisze:ddkrzysztof pisze:Nie doczytałem w tym temacie, ale czy miejsce to mieści się za terenem ośrodka czy w innym miejscu właściciele nam to umożliwią?
Miejsce na ognisko w Borkach mieści się obok budynków hotelowych ( patrząc od kempingu - za budynkami ) - jest tam taka duża wiata a przed nią palenisko.
rlatala pisze:swetex pisze:Witam. Ja jadę z Zabrza.
Kiedy jedziesz?
Może się gdzieś spotkamy i dalej pojedziemy w 2 auta ?
Robert
gg 145720
Paczek pisze:tomandflo pisze:tomandflo pisze:...jeśli ktoś pojedzie przez Ostrów Wielkopolski, lub w okolicy, chętnie posłużymy potrzebnym sprzętem, bo cóż nasza fura nijak nie uciągnie![]()
![]()
Mamy mikrofon, głośnik i wzmacniacz.
KOLEDZY - KTO POMOŻE ?
Potrzebny transport
Wróć do „Ogólnopolskie Zloty Fanklubu Niewiadówek”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości