Propozycja zlotu w Turawie k/Opola
-
- Przyjaciel
Re: Propozycja zlotu w Turawie k/Opola
Przepraszam nie wiedziałem.
Promocja na wykupienie pobytu na kempingu w Turawie jest przedłużona do 31.03 br.Można o tym przeczytać
na www.turawik.pl .Chociaż do proponowanego terminu jeszcze daleko to może byśmy o tym zjeżdzie też
pomyśleli.Ja się tam wybieram.
na www.turawik.pl .Chociaż do proponowanego terminu jeszcze daleko to może byśmy o tym zjeżdzie też
pomyśleli.Ja się tam wybieram.
-
- Przyjaciel
Musze się tam wybrać i zobaczyć jak to wszystko wygląda bez śniegu.
-
- Przyjaciel
Byłem dzisiaj na kempingu. Trwają prace porządkowe po zimie: równanie terenu, palenie liści i gałęzi, remont pomieszczenia na pizzerię.
Przypominam i jednocześnie pytam czy w dalszym ciągu aktualne jest spotkanie - zlot w Turawie k/Opola
w dniach 21-23.05 2010.Ja się tam wybieram - trzeba rozruszać stare kości i sprawdzić sprzęt
.
w dniach 21-23.05 2010.Ja się tam wybieram - trzeba rozruszać stare kości i sprawdzić sprzęt

-
- Przyjaciel
Turawa aktualna. Może być trochę zimno i deszczowo ale jedziemy. Chyba Jan-T1000 będzie tam już biwakował w tym tygodniu.
a może więcej informacji
- mógłbym umieścić na stronie?

-
- Przyjaciel
Trochę mam obecnie innych spraw i nie mam czasu zabrać się do tego ale zostałem wywołany do tablicy więc odpowiadam.
Sam zlocik chyba odbędzie sie jako spontan więc proponuję tylko szkielet programu:
- piątek 21 maja przyjazd (jak komu pasuje) a wieczorem ognisko i stół szwedzki (koledzy z karawaning.pl szykują już jakieś specjały).
- sobota śniadanko, przed południem kawka i rozmowy integracyjne, po południu - wycieczka rowerowa. Trasy do wyboru dookoła Jeziora Dużego lub nad Jezioro Srebrne. Wieczorem jak wyżej. Chętni wędkują oczywiście o każdej porze.
- niedziela śniadanko, kawka + rozmowy integracyjne, kto da radę to rower lub wędki. Po obiedzie zakończenie mini zlociku.
Sam zlocik chyba odbędzie sie jako spontan więc proponuję tylko szkielet programu:
- piątek 21 maja przyjazd (jak komu pasuje) a wieczorem ognisko i stół szwedzki (koledzy z karawaning.pl szykują już jakieś specjały).
- sobota śniadanko, przed południem kawka i rozmowy integracyjne, po południu - wycieczka rowerowa. Trasy do wyboru dookoła Jeziora Dużego lub nad Jezioro Srebrne. Wieczorem jak wyżej. Chętni wędkują oczywiście o każdej porze.
- niedziela śniadanko, kawka + rozmowy integracyjne, kto da radę to rower lub wędki. Po obiedzie zakończenie mini zlociku.
Pozdrawiam wszystkich fanklubowiczów. Przyczepę N126N użytkuję od 6 lat (obecnie wymieniłem na najnowszy model - prawie nowa). Tutaj jestem od niedawna. Postaram się przyjechać na zlot sam lub z rodzinką. Do zobaczenia Jacek.
-
- Przyjaciel
Trochę ostatnio ogólnie nas tu woda nie opuszcza. Jak nie z rzek to dzisiaj z nieba. Chyba ten zlocik musimy przełożyć na inny termin.
-
- Przyjaciel
Pogoda na łykend zapowiada się nieźle więc jutro loguję się w Turawie. Zapraszam chętnych.
Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”