Wyszperane na Allegro...
Re: wyszperane na allegro...
wiecie, dana rzecz jest tyle warta ile ktoś da za nia, To ze chce 5000 nie znaczy ze dostanie, przeważnie każdy jak widze u was po kupnie remontuje i robi pod siebie, wiec każdy chce jak najtaniej, a jak ktos kto ma z 6000 lub troszke wiecej na przyczepke to z pewnoscią nie patrzy w niewiadówkach:-)bo zachodnie są wieksze bardziej odstawione itd i niekiedy nie sprawdza co jest praktyczniejsze, skorupka czu sklejka
Niewiadówka jest jak Sex, można się uzależnić !!!!
N-250c
N-250c
Tomek pisze:wiecie, dana rzecz jest tyle warta ile ktoś da za nia, To ze chce 5000 nie znaczy ze dostanie, przeważnie każdy jak widze u was po kupnie remontuje i robi pod siebie, wiec każdy chce jak najtaniej, a jak ktos kto ma z 6000 lub troszke wiecej na przyczepke to z pewnoscią nie patrzy w niewiadówkach:-)bo zachodnie są wieksze bardziej odstawione itd i niekiedy nie sprawdza co jest praktyczniejsze, skorupka czu sklejka
No własnie
...a po za tym , jak kiedyś to już zostało stwierdzone - posiadanie Niewiadówki to jest okres przejściowy dopóki nie kupi się coś lepszego . I tak się niestety dzieje coraz częściej.
Paczek pisze:...a po za tym , jak kiedyś to już zostało stwierdzone - posiadanie Niewiadówki to jest okres przejściowy dopóki nie kupi się coś lepszego . I tak się niestety dzieje coraz częściej.
widzisz, bo tanie jakby nie patrzeć niewiadówki, kupują często ludzie młodzi,
którzy z czasem dorabiają się potomstwa i niewiadka robi się za ciasna

ja np nie wykluczam powrotu na "starość" do eNki, czy nawet freedom ...
z drugiej strony chcąc jechać z wnukami będzie ciasno

była N126e, jest Hobby 430T+ Ford Focus C-max 1.8 + Suzuki Vitara 4x4
konrad pisze:Paczek pisze:...a po za tym , jak kiedyś to już zostało stwierdzone - posiadanie Niewiadówki to jest okres przejściowy dopóki nie kupi się coś lepszego . I tak się niestety dzieje coraz częściej.
którzy z czasem dorabiają się potomstwa i niewiadka robi się za ciasna![]()
np kolega KOTEK , albo Boguś Bednarski

konrad pisze:ja np nie wykluczam powrotu na "starość" do eNki, czy nawet freedom ...
z drugiej strony chcąc jechać z wnukami będzie ciasno
ja wogóle nie zamierzam sprzedawać NIewiadki - nigdy , prze nigdy
Paczek pisze:konrad pisze:Paczek pisze:...a po za tym , jak kiedyś to już zostało stwierdzone - posiadanie Niewiadówki to jest okres przejściowy dopóki nie kupi się coś lepszego . I tak się niestety dzieje coraz częściej.
którzy z czasem dorabiają się potomstwa i niewiadka robi się za ciasna![]()
np kolega KOTEK , albo Boguś Bednarski![]()
![]()
![]()
o ile pamiętam to Boguś coś przebąkiwał o sprzedaży

a Kotek ma dużą 4osobową cepkę

była N126e, jest Hobby 430T+ Ford Focus C-max 1.8 + Suzuki Vitara 4x4
Gadanie
gdyby tak każdy mial 40tys luzem to byśmy ganiali kamperami.... Sprzedał -nie sprzedał - ważne że sentyment pozostał
i to się liczy. Ja np. miale już z 15 aut i sentyment czuje tylko do Skodziny 120L - kiedyś sobie sprawie Rapid-kę
, a wtedy
będę miał rogala od ucha do ucha...

konrad pisze:...o ile pamiętam to Boguś coś przebąkiwał o sprzedaży![]()
a Kotek ma dużą 4osobową cepkę
Kotek ma 4-ro osobową ? - czyli idealną na Twoje potrzeby ....
a Boguś ma 4 Niewiadówki - nikt w klubie nie ma takiej kolekcji.
BIGL pisze:Gadaniegdyby tak każdy mial 40tys luzem to byśmy ganiali kamperami.... Sprzedał -nie sprzedał - ważne że sentyment pozostał
i to się liczy. Ja np. miale już z 15 aut i sentyment czuje tylko do Skodziny 120L - kiedyś sobie sprawie Rapid-kę
, a wtedy
...a ja mam największy sentyment do .... Trabancika ( kombi) . W nim pierwszy raz ....

Bardzo taniutka :
http://moto.allegro.pl/item963303801_pr ... iadow.html
Ze względu na lokalizacje może da się ją kupić i "nie zabierać "
http://moto.allegro.pl/item963303801_pr ... iadow.html
Ze względu na lokalizacje może da się ją kupić i "nie zabierać "
BIGL pisze:- kiedyś sobie sprawie Rapid-kę, a wtedy
2 dni temu widziałem w Białymstoku piękną czerwoną Rapidkę

Paczek pisze:...a ja mam największy sentyment do .... Trabancika ( kombi) . W nim pierwszy raz ....
Ty świntuchu

Kiedyś stał piękny Rapid na szrocie za 250 zł., miała tylko problem z silnikiem bo jakiś dziadek coś tam popsuł. Bardzo chciałem ją kupić (zwłaszcza że wtedy OC na szroty nie było obowiązkowe), ale żona hamulcowa skutecznie psuła tą podniosłą atmosferę
- po roku czy dwóch powiedziała że trzeba było brać Skodzinkę
- wtedy nie było już ani Skody , ani szrotu ...
Szary11 zdradż imię nowej ukochanej...

Szary11 zdradż imię nowej ukochanej...
-
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
Fakt 250zł to nieźle
Ale na allegro jakieś ogromne pieniądze też nie kosztują http://www.allegro.pl/item950025193_sko ... coupe.html

Ale na allegro jakieś ogromne pieniądze też nie kosztują http://www.allegro.pl/item950025193_sko ... coupe.html
C5 

BIGL pisze: Szary11 zdradż imię nowej ukochanej...
NIVA

gimof pisze:Fakt 250zł to nieźle![]()
Tamta była oryginał - aż serce łomotało- pachniała Boleslav -em