Miron EZD pisze:No i ekstra Gdzieś na jakieś aukcji widziałem na sprzedaż sprężone powietrze w butli, ponoć oryginał z 1986 roku, można poczuć zapach epoki, do pompowania kół jak znalazł na 100 procentowy oryginał
Podrzuć link

Miron EZD pisze:No i ekstra Gdzieś na jakieś aukcji widziałem na sprzedaż sprężone powietrze w butli, ponoć oryginał z 1986 roku, można poczuć zapach epoki, do pompowania kół jak znalazł na 100 procentowy oryginał
__ArroW__ pisze:Fajne detale, faktycznie trafił się dobry egzemplarzlakier aż się błyszczy...
Murano pisze:__ArroW__ pisze:Fajne detale, faktycznie trafił się dobry egzemplarzlakier aż się błyszczy...
To nie jest lakier!
__ArroW__ pisze:Murano pisze:__ArroW__ pisze:Fajne detale, faktycznie trafił się dobry egzemplarzlakier aż się błyszczy...
To nie jest lakier!
Czyli to jest tylko kolor laminatu?
Murano pisze:__ArroW__ pisze:Murano pisze:__ArroW__ pisze:Fajne detale, faktycznie trafił się dobry egzemplarzlakier aż się błyszczy...
To nie jest lakier!
Czyli to jest tylko kolor laminatu?
Można tak powiedzieć. Precyzyjniej byłoby barwa fabrycznego żelkotu.
__ArroW__ pisze:faktycznie znaleźć te zawiasy to graniczy z cudem, dobry strzał i piękny detal będzie
Murano pisze:__ArroW__ pisze:faktycznie znaleźć te zawiasy to graniczy z cudem, dobry strzał i piękny detal będzie
Pa tera!!!![]()
Siedzę w tym trochę ale że takie rzeczy jeszcze istnieją...?
No istnieją!
Ale, że trafią do mojego egzemplarza no to jest hit!![]()
Ale jak mawiał mistrz:
a5kfgy.jpg
A oto efekt kolejnych poszukiwań i zakupów. Już się pakują do mnie.
Żal będzie zerwać te metki...![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości