Te dystanse to macie ze zwykłego profila grubościennego?  Czy coś specjalnego? Na pewno to tańsza opcja niż nowa oś + felgi 4x100, nowe linki itp. itd
 Te dystanse to macie ze zwykłego profila grubościennego?  Czy coś specjalnego? Na pewno to tańsza opcja niż nowa oś + felgi 4x100, nowe linki itp. itd  

) i w środek wspawałem tulejki prowadzące do śrub, które uniemożliwiają jego zamknięcie.
   ) i w środek wspawałem tulejki prowadzące do śrub, które uniemożliwiają jego zamknięcie.
 .
.

Najważniejsze, że wiem, że macie tak porobione i TO działa! Dzięki jeszcze raz i pozdrawiam!
 Najważniejsze, że wiem, że macie tak porobione i TO działa! Dzięki jeszcze raz i pozdrawiam!Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości