Teraz czas na jej remont.
Zanim napiszę co chcę z niej zrobić - krótko o nas:
Prowadzimy z żonką Rodzinny Dom Dziecka i opiekujemy się 9 dzieci. Mieszkamy na końcu świata - gdzie nie ma dróg i wszędzie mamy daleko. Ale lubimy podróżować. Mamy rowery, ale nie mamy czym ich przewozić. Podróżujemy swoim 15-osobowym Fordem Transitem.
I dlatego pojawił się pomysł zakupu przyczepki do ich transportu. Są fajne - transportowe z plandeką, ale maja kilka wad. Są małe, plandeka się przeciera a w czasie jazdy tworzy niezły spadochron

A czemu nie zakupić eNki i ją przerobić na transportową? Czy już ktoś to próbował? Z tyłu zrobić rampę otwieraną, zostawić zlew i kuchenkę a całą powierzchnię przeznaczyć na rowerki?
eNka bardzo fajnie chowa się za naszym Fordzikiem a do tego ma dużo miejsca na radosna twórczość moich dzieci

Dlatego tu jestem. Pozdrawiam i jak ktoś chce pomóc radą i pomysłem to zapraszam. Mile widziane propozycje jak taką rampę - otwierane drzwi z tyłu - zrobić.
Na naszej stronce rodzinkaxl.pl czasami zamieszczam fotki z tego co już zrobiliśmy.
Pozdrawiam i jak ktoś będzie w okolicy Kamienia Pomorskiego przejazdem ze swoją eNką to zapraszam na kawkę.