i mam
 i mam 
 Lubię dokonywać rzeczy niemożliwych
 Lubię dokonywać rzeczy niemożliwych i mam
 i mam 
 .
.

Murano pisze:Teraz widzę, że w podpisie figuruje niezła kolekcja.

Miron EZD pisze:podłączał żaróweczki do baterii.

Leśnowóz pisze:Murano pisze:Teraz widzę, że w podpisie figuruje niezła kolekcja.
Do nie dawna był jeszcze Niewiadów Tramp z pierwszej setki z 1966 ale zamieniłem go na coś większego Miron EZD pisze:podłączał żaróweczki do baterii.
Miron EZD pisze:podłączał żaróweczki do baterii.
Bateria płaska, żarówka i gumka recepturka

easy_rider pisze:Jezykiem dotykał?

Z tego właśnie robiłem prockę
  Z tego właśnie robiłem prockę   Pewnego dnia wpadłem na genialny pomysł, aby sprawdzić jak wspaniała jest moja nowa broń
  Pewnego dnia wpadłem na genialny pomysł, aby sprawdzić jak wspaniała jest moja nowa broń   Idealnie wpasowało w kontakt
  Idealnie wpasowało w kontakt   Jak wsadziłem to jedno mi wciągało drugie odpychało. Pamiętam tylko, że wybiło prąd w całym pionie dziesięciopiętrowca
  Jak wsadziłem to jedno mi wciągało drugie odpychało. Pamiętam tylko, że wybiło prąd w całym pionie dziesięciopiętrowca   Bałem się tylko, co powie Ojciec jak wróci z pracy, ale jakoś to przemilczał...
  Bałem się tylko, co powie Ojciec jak wróci z pracy, ale jakoś to przemilczał...   To było bardzo wychowawcze
 To było bardzo wychowawcze  

Wróć do „Hobby Fanklubowiczów”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości